Frumuseţe. Peeling-ul cu laser, procedura minune pentru un ten curat și luminos


Dr. Călin Doboş, chirurg estetician
 
Peeling-ul cu laser acționează asupra straturilor superioare de la nivelul pielii, îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea acestora, iar în cele din urmă acest proces favorizează formarea unui tegument nou. Acest tratament este unul neinvaziv, nu lasă urme sau cicatrici și cel mai important, se poate realiza în orice anotimp”, explică Dr. chirurg estetician Călin Doboș

În urmă peeling-ului cu laser, tenul va fi mai curat, mai fin și mai luminos 

Această metodă de îmbunătățire a texturii pielii are multiple beneficii. Pe lângă faptul că îndepărtează ridurile fine, corectează petele, pistruii sau urmele lăsate de acnee, în urma peeling-ului cu laser tenul va fi mai curat, mai fin și mai luminos.
Însă cel mai important lucru la acest tip de peeling este că exfoliază pielea și are efecte de stimulare și regenerare a celulelor. Așadar, peeling-ul cu laser redă strălucirea și sănătatea tenului și putem considera fără îndoială acest tratament drept o renaștere a tenului. Acest tip de peeling se poate realiza la orice vârstă, nu are efecte adverse, iar rezultate sunt vizibile la scurt timp după procedură. 

În ceea ce privește simptomele ce pot să apară după o astfel de procedură, acestea sunt unele superficiale, iar pacientul poate relua imediat activitățile zilnice.
În primele 12 ore de la tratament, pielea se va înroși și apărea o senzație ușoară de usturime precum cea provocată de arsurile solare, însă acestea vor trece imediat dacă se aplică cremele și unguentele recomandate.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod