Frumuseţe. Cât de mult te ajută produsele pentru fortifierea părului? Ce să alegi

Părul tău are nevoie de îngrijire şi atenţie ca să fie aşa cum ţi-l doreşti: puternic, rezistent, strălucitor şi frumos. Pe lângă o dietă echilibrată, trebuie să-i oferi şi protecţie din exterior.

Părul tău este precum un accesoriu, de exemplu o eşarfă, pe care o porţi zi de zi, timp de un an sau chiar mai mult. Cu siguranţă se va deteriora. Prin urmare, părul tău nu poate arăta bine dacă nu îl protejezi cât se poate de mult.

Iată ce tipuri de produse să încerci:

Balsamul

Nu poţi avea un păr sănătos şi strălucitor dacă nu foloseşti balsam. Acest produs pentru îngrijirea părului trebuie aplicat la fiecare spălare, indiferent de tipul tău de păr. Încearcă mai multe branduri până ce găseşti balsamul care se potriveşte cel mai bine nevoilor părului tău.

Nu uita! este un pas obligatoriu pentru păr frumos!

Fortifierea părului: Masca

Având formule concentrate şi ingrediente care fortifică firele de la rădăcină şi până la vârfuri, măştile reprezintă o adevărată infuzie de sănătate pentru părul tău. Foloseşte o mască pentru păr de două ori pe săptămână, insistând asupra vârfurilor.

Balsamul leave-in

În fiecare zi şi noapte, părul tău se freacă de faţa de pernă, de haine, de elasticul de păr sau clame. Este un proces invitabil, dar cu efecte devastatoare pentru păr, conducând la degradarea, despicarea şi apoi ruperea firelor.

Balasamul leave-in este precum o haină pentru fiecare fir de păr în parte. Îmbracă firele şi le protejează de efectele frecării. Acesta se aplică pe părul umed sau uscat, în cantităţi mici, insistând asupra vârfurilor.

Fortifierea părului: Serul pentru vârfuri

Nu este o coincidenţă faptul că vârfurile sunt atât de des menţionate. Ele sunt cea mai vulnerabilă şi mai "bătrână" zonă a părului tău. Pe lângă tăierea lor regulată, pentru a preveni despicarea şi ruperea vârfurilor este necesar să le oferi protecţie suplimentară.

Serul pentru vârfuri este conceput pentru a stopa degradarea în această zonă sensibilă. Aplică numai câteva picături pe degete şi apoi masează pe vârfuri. Repetă acest procedu o dată la două zile sau în funcţie de specificaţiile produsului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod