Frumuseţe. 4 tratamente revoluţionare care elimină celulita. Încearcă-le!

Expresia "fă-ţi iarna car şi vara sanie" este valabilă şi în ceea ce priveşte lupta împotriva aspectului neplăcut de coajă de portocală. Dacă vrei să te mândreşti cu corpul tău în costum de baie imediat ce vine sezonul cald, este necesar să demarezi o campanie serioasă împotriva celulitei încă de acum.
Iată câteva tratamente revoluţiuonare pe care le poţi face în saloanele de înfrumuseţare pentru a avea o piele perfect netetă în zona coapselor, şoldurilor şi picioarelor:

Crioterapia
Este un tratament non-invaziv ce foloseşte o tehnologie de criogenare pentru eliminarea grăsimii în exces. Pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, pulpe etc) se aplică dispozitivul aparatului de crioterapie, care strânge prin vacuum stratul de grăsime nedorit și îl îngheață, în mai puțin de un minut, la -8 grade Celsius.
Această tehnică promite să distrugă celulele adipoase în exces, să stimuleze circulaţia sanguină şi să contribuie la eliminarea toxinelor din ţesuturi.

Cavitaţia sau tratamentul cu ultrasunete
Aparatul de cavitaţie foloseşte ultrasunete de joasă frecvenţă pentru a produce dezintegrarea celulelor adipoase şi prin urmare reducerea stratului de grăsime. Cavitaţia este comparată adesea cu o alternativă noninvazivă a liposucţiei. În timpul tratamentului nu se simte durere, nu există complicaţii sau timp de recuperare.
Pentru că dezintegrează celulele adipoase aflate imediat sunt piele, această procedură promite să reducă semnificativ aspectul de coajă de portocală. Se efectuează în mod obişnuit între 6 şi 10 şedinţe de cavitaţie. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod