Acid Hialuronic

Efectele suplimentelor cu Acid Hialuronic pentru piele

Încă din anul 1934, de când a fost descoperit, acidul hialuronic reprezintă una dintre cele mai populare molecule ale corpului uman, prezentă în țesutul conjunctiv și la nivelul pielii. Cu o putere extraordinară de a susține până la șase litri de apă, acidul hialuronic are efecte benefice asupra sănătății pielii și reprezintă o componentă esențială pentru sănătatea sa.
În special în urma înaintării în vârstă, conținutul de acid hialuronic din organism începe să scadă și este important să îl susținem cu suplimente naturale care au efecte benefice asupra pielii noastre - iată câteva dintre beneficiile Acidului Hialuronic.

1. Hidratează pielea


Datorită capacității sale de a reține apa, molecula de acid hialuronic reprezintă o componentă fără de care pielea noastră ar fi uscată și deshidratată. Deoarece apa stă la baza multor funcții ale corpului nostru, cu ajutorul acidului hialuronic, aceasta este captată în cantități uimitoare și hidratează pielea, prevenind uscarea sa din cauza anumitor factori externi precum frigul, soarele excesiv sau substanțele chimice pe care le aplicăm la nivelul pielii.
Deoarece hidratarea este cheia pielii sănătoase, acidul hialuronic acționează din interior spre exterior, ajutând organismul să fie într-o stare optimă, mereu.

2. Previne și reduce semnele îmbătrânirii


Hidratarea corpului nostru își pierde din eficiență odată cu înaintarea în vârstă și expunerea la cât mai mulți factori nocivi. Din această cauză, trebuie să începem să acționăm cu ajutoare suplimentare pentru a păstra un nivel al hidratării optim. Spre exemplu, o variantă eficientă este administrarea de Acid Hialuronic Lichid, deoarece nivelul de absorbție este mult mai ridicat decât celelalte forme de produs, și acționează rapid în vederea hidratării țesutului de la nivelul pielii.
Pe lângă prevenirea deshidratării, acidul hialuronic asigură o elasticitate sporită a pielii, fiind o variantă excelentă pentru persoanele ce se confruntă cu efectul de piele strânsă sau rigidă, cauzată, de asemenea, de o hidratare precară. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod