Femeie cu dinti albi

Albirea dinților cu ajutorul cojilor de banane

Învață cum să-ți albești dinții printr-o metodă naturală și fără efecte secundare, folosind cojile de banane
Dulci, aromate și cu o consistență cremoasă, bananele se numără printre cele mai iubite fructe. Dar pe lângă gustul lor delicios, acestea au și unele beneficii la care nu te-ai fi așteptat. Este vorba despre capacitatea cojilor de banane coapte de a albi dinții.

Pentru că au un conținut ridicat de potasiu, magneziu și mangan, cojile de banane pot fi aplicate pe dinți, îndepărtând petele galbene și ajutând la albirea smalțului.

Iată cum să folosești cojile de banane pentru a-ți albi dinții:


Ai nevoie de o banană coaptă, dar care mai are nuanțe verzui la capete. Folosind o banană la acest nivel de coacere te asiguri că va conține concentrația maximă de potasiu, substanța care are efectul de albire asupra dinților.
Spală bine banana sub jet de apă, pentru a elimina posibilele impurități, bacterii sau soluții folosite pentru conservarea acestor fructe.
Curăță banana de la vârf către bază, având grjă ca feliile de coajă desprinse să fie de mărime potrivită.
Taie coaja de banană în fâșii lungi care să îți permită să le mânuiești cu ușurință.
Freacă apoi partea interioară a cojii de banană pe dinți, insistând pe fiecare dinte în parte. Pentru ca substanțele active din coaja de banană să aibă efect de albire asupra dinților tăi este nevoie ca aplicarea să dureze cel puțin două minute. Pe măsură ce trece timpul, potasiul și celelalte substanțe din coaja de banană vor fi absorbite de smalțul dinților și va începe astfel procesul de albire.
Spală-te apoi pe dinți cu pasta ta obișnuită.
 
Ai grijă să nu îți atingi prea multe buzele și gingiile cu coaja de banană pentru că aceasta are un efect astringent și poate afecta gingiile sensibile. 

Această metodă va da rezultate numai dacă este folosită pe termen lung. Spre deosebire de albirea dinților cu soluții special concepute, care dau rezultate instant, dar care sunt costisitoare și pot fi periculoase pentru dinți, albirea prin metode naturale necesită timp și perseverență.
Aplică pe dinți coajă de banană de cel puțin trei ori pe săptămână.

Nu numai că are efect de albire asupra dinților, dar coaja de banană conține calciu și vitamina D. Acestea au rolul de a întări smalțul dinților, contribuind la sănătatea și rezistența lor.
 
O altă metodă simplă care te va ajuta să ai o dantură impecabilă este albirea dinților cu folie de aluminiu. Descoperă aici cum să o faci și tu.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod