parfum

5 parfumuri persistente ce evocă eleganța toamnei

E vremea parfumurilor ce se contopesc cu pielea ta și lasă în urmă arome misterioase, elegante și complexe – asemenea culorilor toamnei.
Facem o pauza de la aromele fresh si fructate, pe care le-am puratat toata vara, si ne indreptam catre un teritoriu ce abia asteapta sa fie explorat: note de fum, piele, note orientale si lemnoase, care ne reconecteaza cu senzualitatea noastra. Imi plac, pentru toamna-iarna, si notele gurmande de caramel sau miere, care atrag ca un magnet.

Ceea ce iubesc la aceste parfumuri ale sezonului rece este intensitatea si complexitatea notelor, dar si persistenta. Pentru ca cele pe care ti le voi prezenta rezista pe piele toata ziua si lasa in urma ta un nor parfumat irezistibil.

1.
Maison Margiela Replica By the Fireplace


Este unul dintre cele mai „calde” parfumuri ale acestui sezon. Numele sau, „By The Fireplace” („langa semineu”) sugereaza un confort emotional, un echilibru de arome satisfacatoare, care sa-ti dea o stare de bine. „Maison Margiela Replica By the Fireplace evoca aceeasi satisfactie ca un peisaj de iarna privit prin fereastra inghetata, din confortul casei incalzite. Reaminteste verosimil caldura sobei si aroma castanelor prajite”, spun cei de la Maison Margiela.
Intr-adevar, printre note se regaseste castanul, dar si cuisoarele, petale de flori de portocal, piper roz, balsam peruvian, vanilie, kasmeran. Un parfum diferit, cald, cu adevarat memorabil.

2. Zara Emotions Ebony Wood


Cand am aflat ca faimoasa Jo Malone a creat cateva parfumuri impreuna cu Zara, am stiut ca vor fi speciale. Imi plac parfumurile Zara in general – multe dintre ele sunt deosebite si sunt chiar persistente, iar preturile sunt prietenoase.

Ebony Wood este, insa, cu adevarat special.
„Iti da sentimentul acela de libertate, cand stii ca aventuri fantastice sunt pe cale sa se intample” – asa il descrie Jo Malone. Si acesta are note calde, lemnoase si usor exotice, as zice.  Din pacate, notele nu sunt dezvaluite pe site, asa ca misterul ramane intact. Oricum, este foarte persistent, m-a uimit rezistenta lui. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod