30 de manichiuri spectaculoase în nuanțe metalice

Unghiile colorate în nuanțe metalice intense devin tot mai populare pe zi ce trece, fiind un trend major în materie de manichiuri pentru anul 2017. Iată câteva idei pe care să le încerci:

Aspect cromat

Printr-o tehnică recent apărută, poți obține o manichiură metalică cu un aspect foarte strălucitor, cromat. Este folosit un praf acrilic special care permite realizarea unui finish impecabil, similar cu cel al unei oglinzi. Această manichiură a devenit un trend important, fiind ideală pentru petreceri.

Manichiura mată

Un stil foarte interesant este cel al unghiilor în nuanțe metalice, dar cu un aspect mat. Este o manichiură ce pare satinată, pe care o poți realiza singură.
Folosește o ojă metalică peste care să aplici un strat de lac pentru matifiere.

Detalii metalice

Dacă vrei o manichiură cu o strălucire discretă, folosește oja în nuanțe metalice pentru a realiza mici detalii pe unghii. Încearcă o manichiură french cu vârfuri strălucitoare, un stil lună cu baza aurie sau argintie, dar și combinația contrastantă de ojă mată și detalii metalice.

Efect de oglindă

Un alt stil simplu de obținut este cel al unghiilor strălucitoare cu efect de oglindă. Se poate realiza cu stickere speciale în nuanțe metalice, cu reflexii colorate.

Roz auriu

Rozul pal se numără printre culorile în trend ale anului 2017. Iar o variantă metalică a acestei nuanțe va arăta spectaculos pe unghiile tale.
Vei avea o manichiură modernă și feminină în același timp.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod