citrice, vitamina C

Trucuri pentru deschiderea culorii părului: 7 metode ușoare

16 Februarie 2021
Se spune că o nuanță mai deschisă a părului îndulcește trăsăturile faciale ale unei persoane, întinerind-o în același timp. Știm că soarele este principalul agent natural de decolorare a părului, însă nu trebuie să aștepți vara ca să obții o nuanță mai deschisă pentru părul tău.
Există mai multe moduri de a da strălucire părului tău și de a-l decolora în mod natural, folosindu-te de ingrediente pe care cu siguranță le ai acasă. Află câteva trucuri ușoare pentru deschiderea culorii părului!
Ce ingrediente naturale poți folosi pentru deschiderea culorii părului?

1. Suc de lămâie


Sucul de lămâie este unul dintre cele mai cunoscute trucuri ușoare pentru deschiderea culorii părului. Lămâia este activată de căldură, așadar această metodă are cele mai bune rezultate dacă o folosești înainte să ieși afară la soare, iar efectele se pot observa după 3-4 zile de utilizare.
Dar trebuie să ții cont de faptul că sucul de lămâie este foarte acid și îți poate arde părul, așadar cel mai bun mod de a-l folosi este să-l adaugi în balsamul tău de păr. Pentru o mai bună hidratare, combină sucul de lămâie cu ulei de nucă de cocos.

2. Fiole de vitamina C


Vitamina C este un alt agent natural care te ajută să-ți deschizi cu o nuanță culoarea părului. Eficiența acestei metode se datorează acidului citric din compoziția vitaminei C, iar tot ce trebuie să faci este să pulverizezi pe păr conținutul câtorva fiole de vitamina C.
Vitamina C nu doar îți va deschide culoarea părul, ci va elimina și reziduurile de minerale de pe firele tale de păr, lăsându-l astfel mai curat și mai strălucitor. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod