Shakshuka

Shakshuka reinventată, cu orzo și parmezan, gata în 20 de minute!

Adori shakshuka și ai vrea să încerci cât mai multe variante?
Aceasta reteta de shakshuka reinventata va deveni, cel mai probabil, preferata ta. Contine orzo, micile paste care imita orezul, precum si o cantitate impresionanta de parmezan proaspat razuit, care transforma totul intr-un pranz delicios sau o cina satioasa.

In cazul in care nu ai incercat shakshuka pana acum, trebuie sa stii ca este un preparat de inspiratie nord-africana, ce are ca ingrediente standard ouale, sosul de rosii, ardeiul si ceapa. De aceasta data, vom elimina ardeiul si vom adauga un plus de savoare!

Ingrediente pentru shakshuka reinventata:


2 linguri de unt sau ulei de masline;
o ceapa alba, medie, curatata si tocata fin;
2 catei de usturoi, zdrobiti sau tocati;
o lingurita de fulgi de chili sau boia iute;
100 g paste orzo, gatite separat;
200 g sos de rosii sau rosii pasate;
2 oua mari;
50 g parmezan proaspat;
Sare si piper, dupa gust;
Frunze de busuioc sau patrunjel proaspat (optional).
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod