Sărbătorește Luna Iubirii: TOP cele mai frumoase cadouri de Valentine`s Day și Dragobete

Februarie, deși este ultima luna din sezonul rece, aduce căldură în inimile tuturor cu două evenimente dedicate iubirii: Valentine`s Day și Dragobete.
Oferă partenerului/partenerei tale un cadou inspirat ca simbol al iubirii tale. Pregătește-te, în timp util, pentru Ziua Îndrăgostiților! 
 
Indiferent că ești fan Valentine`s Day (14 Februarie) sau că preferi să sărbătorești iubirea într-un mod autohton de Dragobete (24 Februarie), ți-am pregătit o selecție impresionantă de cadouri de Ziua Îndrăgostiților care să te inspire. Așadar citește articolul până la final pentru a descoperi cadoul perfect pentru persoana iubita, sau de ce nu, chiar și pentru tine!
 

Cuprins:

 

1.  Detalii must-have de care să ții cont în alegerea unui cadou de Valentine`s Day și Dragobete
2.  Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru EA
3.  Cadouri deosebite de Ziua Îndrăgostiților pentru EL

 
 

1. Detalii must-have de care să ții cont în alegerea unui cadou de Valentine`s Day și Dragobete

 
Dacă ești într-un impas și te gândești ce ai putea să-i oferi persoanei iubite, avem câteva sfaturi pentru a te ajuta. În primul rând, este esențial să ai în vedere personalitatea și stilul iubitei/iubitului pe care îl/o cunoști deja foarte bine! În același timp, îți sugerăm să asculți și să notezi când persoana iubită menționează că își dorește ceva sau că are nevoie de un anumit lucru, astfel primești într-un mod foarte simplu indicii despre cadoul perfect.  Dacă, totuși persoană iubită nu vorbește prea mult despre aceste lucruri, poți face niște alegeri în concordanță cu ce are deja și îi face plăcere.
Iată un exemplu simplu: dacă iubitul/iubita deține în colecția personală de parfumuri doar arome fresh, cu siguranță, trebuie să iei în considerare acest detaliu și să îți îndrepți atenția către această categorie de parfumuri.
Știm că poate fi o provocare, dar nu dispera! Te încurajăm să începi prin a consulta ideile noastre de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru EA și pentru EL. Inspiră-te din propunerile noastre și alege cadoul ideal pentru jumătatea ta!
 

2. Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru EA

 
Dacă iubita ta este o persoană romantică, probabil că luna Februarie are o semnificație aparte pentru ea. Alege cadoul care i se potrivește și poți alătura acestuia și un buchet cu florile preferate. Citește mai departe pentru a descoperi ideile noastre pentru tine.
 

Narciso Rodriguez For Her Eau De Toilette 

 
Nimic nu celebrează mai frumos feminitatea decât linia For Her Narciso Rodriguez, un omagiu pe care colecția îl aduce femeilor și, implicit, frumuseții lor. Moscul se află în centrul acestei arome, care, de altfel, se află infuzat în fiecare parfum For Her. For Her Eau de Toilette se compune din trei momente olfactive. Primul este cel floral, cu note de floare de portocal african, osmanthus și bergamotă. Al doilea este un mosc solar cu accente de ambră. Mai departe în parfum apar notele de vetiver, vanilie și patchouli, pentru a completa perfect sensibilitatea și frumusețea iubitei tale. Alege parfumul din colecția Narciso Rodriguez pentru a o impresiona!
 
 

Narciso Rodriguez For Her Eau De Parfum 

 
 
Tot în aceeași notă, Narciso Rodriguez profund inspirat de feminitate lansează For her Eau de Parfum ce păstrează moscul ca notă centrală, iar piersica și trandafirul sunt adăugate pentru a face acest parfum cu adevărat catifelat. Ambra și moscul se împletesc pentru a da compoziției mister și senzualitate. Iar notele de patchouli și lemn de santal îi oferă acel ceva ce o să ți se pară greu de uitat. De această dată cu mai multă intensitate, apă de parfum For Her armonizează frumusețea cu simplitatea călăuzitoare a acestei linii.
 

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau & Magnolia

 
Îți dorești un parfum delicat, luminos și feminin? L`Eau D`Issey Eau & Magnolia se remarcă prin aroma proaspătă de magnolie radiantă, bergamota, note de apă și lemn de santal. Aceste ingrediente unice formează împreună un parfum intens, rafinat, ce complimentează perfect frumusețea iubitei tale! Fă-l cadou în această frumoasă lună a iubirii pentru un succes garantat!


 

Clarins Double Serum Eyes 

 
Dacă iubita ta este pasionată de îngrijirea tenului, oferă-i Double Serum Eyes de la Clarins. Acesta folosește puterea iconicului Double Serum, acum pentru pielea sensibilă din jurul ochilor. O formulă dublă anti-îmbătrânire pentru ochi, are la bază o varietate bogată de plante. Un ser complet cu 96% ingrediente naturale care tratează eficient și vizibil toate semnele îmbătrânirii: netezește ridurile și contribuie la aspectul cearcănelor și întărește pielea din jurul ochilor. Instantaneu, ochii par mai strălucitori și mai tineri. Cu siguranță, se va îndrăgosti iremediabil de acest produs!


 

Women's Secret Intimate Daydream Eau de Parfum

 
Descoperă parfumul Women’s Secret Intimate Daydream, care te trimite cu gândul la primăvară. Are arome gurmande, un parfum absolut delicios! Cu note de mandarină, mure, floare de portocal, ciocolată amăruie și boabe de tonka este un parfum perfect pentru a fi oferit cu această ocazie dulce! 
Avem o veste bună pentru tine: parfumul poate fi achiziționat inclusiv din magazinele DM! 
 


 

Zadig & Voltaire This is Her!

 
Iubita ta este o femeie pozitivă, cu spirit rebel? Oferă-i cadou parfumul Zadig & Voltaire This is Her! Este un parfum cu note de piper roz, iasomie, frișcă, vanilie și castană, având la baza note de lemn de santal și cașmir. Zadig & Voltaire este un brand boho rock cu note de o eleganță cool. Îți promitem că o să fie un cadou perfect pentru o iubită nonconformistă.
 
 

Gucci Guilty Intense

 
Partenera ta este mereu în pas cu moda? Atunci Gucci Guilty Intense pentru femei este o alegere ideală de cadou, fiind o aromă unică, potrivită doamnelor și domnișoarelor moderne, la curent cu noile tendințe. Gucci Guilty Intense se remarcă prin notele lemnoase și florale, cu tonuri de ylang ylang, tuberoză, patchouli și vanilie. Alege parfumul ce emană senzualitate, feminitate și rafinament. Aroma se regăsește într-o sticluță elegantă, cu detalii fine, specifice Gucci, un brand iubit de către toate femeile ce își doresc să iasă în evidență.


Tangle Teezer Wet Detangler Lollipop Pink

 
Iubești părul frumos al partenerei tale? Contribuie la aspectul acestuia oferindu-i o perie Tangle Teezer Wet Detangler, acum într-o nuanță în ton cu sărbătoarea iubirii. Această perie se poate folosi cu încredere chiar și pe părul umed. Datorită perilor unici, ruperea sau deteriorarea părului nu constituie o problema. Perii flexibili previn deteriorarea părului în timpul pieptănării, așadar iată un accesoriu must-have. Datorită mânerului ergonomic prinderea este confortabilă și pieptănarea foarte rapidă. Părul devine neted și strălucitor.


 

Elemis Marine Cream

 
Produsele anti-age sunt vânate de către iubitoarele de skincare, așadar dăruiește cadou partenerei tale această crema cu ingrediente performante. Această crema super hidratantă, dar ultra ușoară, cu textură tip gel, potolește pielea însetată și crește nivelul de hidratare al pielii cu aproape triplu față de momentul inițial. Formulată cu ingrediente active marine și vegetale puternice, inclusiv Padina Pavonica, Chlorella și Ginkgo Biloba, formula avansată este dovedită clinic pentru a reduce aspectul liniilor fine, contribuie la îmbunătățirea aspectului de fermitate și elasticitate pentru o piele care arată netedă și întinerită.
 
 
 

Chloe Nomade Naturelle  Eau de Parfum

 
Ai observat în colecția iubitei tale parfumuri rafinate și senzuale? Chloe Nomade Naturelle Eau de Parfum reprezintă o aromă caldă și delicată de damă, esență ce trebuie să se regăsească printre parfumurile ei. Principalele note cu care Nomade Naturelle se remarcă sunt tonurile de curmale și corcodușe, iasomie egipteană, frezie, vanilie, lichen și lemn de santal. Alege Chloe Nomade Naturelle dacă EA este o fire spontană și energică, dominată de o senzualitate radiantă. Parfumul poate fi purtat în fiecare zi, fiind potrivit chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi.
 

 

Boss the Scent Le Parfum for Her

 
Din categoria parfumurilor florale fructate, combinate cu acorduri gurmande intense, Boss the Scent este inspirat de puterea de seducție a femeii BOSS. The Scent Le Parfum For Her îmbogățește semnătură iconică a parfumului original cu un acord de floare de portocal și vetiver. Notele de vârf radiante de mandarină și de flori de portocal sunt puse în valoare de Akigalawood și patchouli. Parfumul are o baza de Osmanthus ce adâncește floralitatea parfumului care se îmbină cu aromă de cacao, caracteristic parfumului Boss. Excepțional de puternic, aroma este ideală pentru o parteneră senzuală și feminină. 

 

Burberry Her Eau de Parfum

 
Ce cadou poate să fie mai inspirat pentru Valentine’s Day decât aroma Burberry Her? Burberry Her surprinde întruchiparea atmosferei londoneze: un oraș dinamic, în continuă schimbare. Parfumul completează perfect personalitatea femeii originale, cu spirit de aventură, care nu se teme să iasă în evidență. O explozie de fructe, susținute de note de lemnoase. Debutul este plin de note delicioase, de coacăze, afine și zmeură, la care se adaugă o împletire de iasomie și violete. Notele de baza constau în ambră caldă, mosc și acorduri lemnoase, pentru un plus de feminitate captivantă. Este un parfum memorabil!
 

 

Pepe Jeans Bright for Her

 
Vrei să faci cadou un parfum discret și luminos? Bright for Her de la Pepe Jeans este o idee perfectă. Parfumul se deschide cu note delicate de mandarină, la care se adaugă tonurile proaspete și vibrante de ghimbir. Liberă și îndrăzneață, aroma dezvăluie o inimă feminină și puternică de trandafiri albi, ce creează dependență. Are o formulă vegană, conținând 90% din ingrediente naturale, cu capac reutilizabil. Bright este, de asemenea, prietenos cu mediul înconjurător cu noul său sistem de reumplere: reumple, reutilizează.

 

3. Cadouri deosebite de Ziua Îndrăgostiților pentru EL

 
De Valentine`s Day și Dragobete dragostea plutește în aer! Surprinde-l plăcut cu un cadou neașteptat. În cele ce urmează, te vei putea delecta cu o selecție inedită de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru EL.
 

Boss The Scent For Him

 
Iubitul tău este carismatic și încrezător? Oferă-i cadou Boss The Scent Le Parfum for Him. Emblematica semnătură BOSS The Scent, cu notele sale convingătoare de ghimbir picant și fructe exotice, este intensificată cu un acord de iris elegant și piele vibrantă în noul BOSS The Scent Le Parfum For Him. Parfumul se deschide cu o doză de ghimbir, lămâie și ulei de artemisia, iar în centru se află o inima senzuală de note rare de fructe exotice. Descoperă aroma de care te vei îndrăgosti iremediabil.
 

 

Clarins Baume Anti-Rides Yeux

 
Cu ocazia zilei în care sărbătorim iubirea, surprinde-ți partenerul cu un produs revoluționar: balsamul anti-rid pentru ochi de la Clarins. Produsul redă fermitatea și netezește zona de contur a ochilor, ajutând la estomparea cearcănelor și a pungilor, având de o tehnologie ce combină unele dintre cele mai eficiente ingrediente pe bază de plante. Este un motiv perfect să oferi acest produs de îngrijire cadou de Ziua Îndrăgostiților!
 


 

Gucci Guilty pour Homme

 
Descoperă noul Gucci Guilty Parfum Pour Homme, un parfum ambrat, lemnos și intens, un cadou ideal pentru Valentine’s Day. Are o aromă inedită de lămâie, ienupăr, floare de portocal și nucșoară picantă ce formează un parfum puternic, masculin. Este un parfum ce nu poate fi trecut cu vederea odată ce a fost încercat!
 
 
 

Zadig & Voltaire This is Him Eau De Toilette

 
Dacă prietenul tău este un aventurier cool, oferă-i cadou This is Him de la Zadig & Voltaire! Parfumul a fost conceput pentru a fi balanța perfectă între un miros clean și unul dark, misterios. Conține aromă de piper negru, grapefruit, tamaie, lemn de santal și vanilie. Este un parfum nonconformist ce își propune să întreacă limitele!
 
 
 

Burberry Hero Eau de Toilette 

 
Surprinde-l de Valentine`s Day oferindu-i parfumul Burberry Hero, o aromă masculină, demnă pentru a fi purtată de eroul tău. Enigmatic și aventuros, Burberry Hero îmbrățișează dualitatea: forță și subtilitate, putere și compasiune, atletism și creativitate. Cu siguranță, va fi captivat de intensitatea aromei Burberry, așadar îți promitem că nu vei da greș cu un astfel de cadou.
 
 
 

Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme Eau & Cedre Eau de Toilette

 
Dacă iubitului tău îi plac aromele naturale, oferă-i L`Eau d`Issey Pour Homme Eau & Cedre Eau de Toilette, un parfum elegant, cu note lemnoase, vetiver, patchouli și cardamom. O aromă intensă, masculină, cu o compoziție vibrantă. Parfumul este perfect pentru acei bărbați cărora nu le este teamă să fie în centrul atenției. 


Pepe Jeans for Him

 
Dacă totuși prietenul tău preferă aromele fresh, Pepe Jeans For Him este o alegere perfectă. Are o prospețime masculină rafinată și elegantă, a cărui simplitate te scoate mereu în evidență. Un început proaspăt, cu note de citrice luminoase de bergamotă și mandarină face loc pentru  inima sa, o esență atemporală de lavandă domină înainte de a dezvălui note creative și îndrăznețe de lichior de cafea. O structura lemnoasă modernă subliniază parfumul masculin care este un cadou perfect pentru aceste sărbători. 
  

 

 

Calvin Klein CK Everyone

 
Un simbol al cuplului, Calvin Klein CK Everyone este un parfum unisex, pentru El și pentru Ea, ce se deschide cu o explozie proaspătă de portocale organice suculente din Mexic. Vetiverul haitian, are un miros lemnos îmbătător și se combină perfect cu aromă ceaiului negru. Alege aroma Calvin Klein ca un omagiu iubirii voastre, purtând aceeași aromă senzuală. 
 
 
Alege unul dintre cadourile inspiraționale de mai sus și celebrează alături de jumătatea ta sărbătoarea dragostei! Trăiește, din plin, emoția iubirii de Valentine`s Day și Dragobete!
 
 
 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod