Cum să găsiți rochia de seară perfectă

Fie că plănuiți să participați la o nuntă Black Tie, la un eveniment la o gală sau mergeți pe covorul roșu, găsirea unei rochii de seară perfectă pentru această ocazie este cheia pentru a vă simți ca un milion de dolari.
Cu toate acestea, nu toate rochiile de seară sunt create la fel. Ele vin în diferite stiluri, mărimi și culori, așa că trebuie să vă gândiți cu atenție și să planificați foarte mult pentru a o găsi pe cea perfectă. Rochia de seară pe care o alegeți pentru evenimentul dvs. ar trebui să se potrivească, de asemenea, tipului dvs. de corp, sezonului și nivelului de formalitate al evenimentului, reflectând în același timp stilul dvs. personal.

Înainte de a începe să vă căutați următoarea rochie de seară, urmați sfaturile de cumpărături și sfaturile de stil din acest ghid suprem pentru a găsi rochia de seară perfectă.

Alegeți rochia potrivită pentru ocazie


În timp ce rochiile de seară sunt relativ sofisticate în comparație cu alte tipuri de rochii elegante, există un grad variabil de sofisticare și în cadrul domeniului rochiilor de seară. Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a vă apuca să alegeți o rochie de seară este tipul de eveniment la care plănuiți să participați și nivelul de formalitate al acestuia.


Unele rochii de seară ar putea fi suficient de versatile pentru a funcționa pentru diverse evenimente. Luați în considerare dacă veți participa la ceva plin de farmec, cum ar fi o seară la operă sau un eveniment de gală. De asemenea, este important să luați în considerare dacă veți trece de la o locație la alta - de exemplu, dacă veți lua masa în oraș înainte sau după eveniment, veți dori să alegeți o rochie care să vă păstreze un aspect fabulos și plin de farmec, fără să vă încurce.

Indiferent de tipul de eveniment la care veți participa, o regulă generală de care trebuie să țineți cont este că, în majoritatea cazurilor, mai puțin este adesea mai mult atunci când vine vorba de rochii de seară. Unele dintre cele mai elegante și extravagante rochii de pe piață vor atrage atenția asupra dvs. și vă vor complimenta formele, fără să pară prea complicate sau să atragă atenția asupra unei anumite părți a rochiei.

Îmbrăcați-vă în funcție de sezon


Indiferent dacă participați la un eveniment în interior sau în aer liber, un factor crucial de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți rochia de seară perfectă este sezonul în care o veți purta.
Citiți mai departe pentru sfaturi de stil specifice în funcție de fiecare anotimp.

Primăvara


Primăvara este sezonul siluetelor simple, minimaliste. Modelele fără bretele sau fără mâneci funcționează bine atunci când sunt asortate cu o eșarfă sau un fular. Puteți alege orice, de la modele cu umerii goi sau cu gât halter până la modele care au mâneci scurte sau mâneci trei sferturi pentru primăvară. Căutați rochii în culori deschise și neutre sau cu modele florale pentru ceva mai îndrăzneț.

Vara


Găsirea celei mai bune rochii de seară pentru vară depinde în mare măsură de jumătatea verii în care o veți purta. Și dacă evenimentul la care veți participa va avea loc în interior sau în aer liber. În prima jumătate a verii, este în regulă să luați în considerare țesături mai grele sau mai elaborate. Pe măsură ce vremea se încălzește, veți dori să căutați țesături aerisite, ușoare și respirabile. În cazul în care evenimentul la care participați va avea loc în interior, puteți opta pentru un model fără bretele sau fără mâneci.
Pentru a vă proteja pielea de soare, căutați rochii cu mâneci întregi, ușoare sau transparente, pentru evenimentele în aer liber.

Toamna


Toamna este momentul perfect pentru a crește intensitatea culorii și a designului rochiei de seară. De asemenea, există o gamă completă de opțiuni de decolteu, deoarece totul, de la decolteurile înalte până la decolteurile în V, sunt adecvate toamnei. Luați în considerare accentele metalice, culorile pământii intense sau imprimeurile cu frunze, animale și modele aztece. Fiți îndrăzneață cu silueta și accesoriile.

Iarna


Profitați de vremea rece pentru a purta rochia de seară aleasă. Mențineți-vă încălzită, fără a sacrifica un simț al stilului chic alegând o rochie cu decolteu iluzionist. Iarna este momentul ideal pentru a amplifica detaliile și volumul rochiei de seară prin adăugarea de straturi. Alegeți țesături precum catifeaua, catifeaua și mătasea și uitați-vă la combinații de culori monocrome.

Evaluați-vă tipul de corp


Deși este important să luați în considerare sezonul și tipul de eveniment la care participați, înțelegerea tipului dvs.
de corp și alegerea unei rochii de seară care să îl flateze este, fără îndoială, cel mai important factor de care trebuie să țineți cont în căutarea rochiei perfecte.

Dacă aveți partea superioară a corpului lată, mijlocul rotund și picioarele și coapsele subțiri, se consideră că aveți un corp în formă de măr. Dacă vă încadrați în această categorie, alegeți o rochie care are un decolteu adânc sau în V și definește talia.

Dacă jumătatea superioară a corpului este mai îngustă decât coapsele, șoldurile și partea inferioară, probabil că aveți un corp în formă de pară. Acest tip de corp arată cel mai bine într-o rochie cu o fustă fluidă sub un top ajustat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod