Noul trend în estetică: revitalizarea tenului cu acid hialuronic!

Dragele mele, Tenul are de suferit din ce în ce mai mult din pricina aerului poluat al marilor orașe din România, dar și din cauza trecerii la un nou anotimp. În acest sens, este necesar un

Dragele mele,

Tenul are de suferit din ce în ce mai mult din pricina aerului poluat al marilor orașe din România, dar și din cauza trecerii la un nou anotimp. În acest sens, este necesar un tratament foarte eficient care are menirea să revitalizeze pielea, astfel încât doamnele să întâmpine primăvara încrezătoare și cu zâmbetul pe buze. Astfel, noul trend în materie de estetică, pe care l-am introdus la Perfect Lines, este revitalizarea cu acid hialuronic. Procedura oferă rezultate uimitoare.

Biorevitalizarea este un tratament de ultimă oră pentru prevenția și intârzierea îmbătrânirii.

Se folosește o formulă specială de acid hialuronic, cu capacitate foarte mare de hidratare, care se injecteză superficial, în special la nivelul feței, a gâtului și a decolteului. Substanța se poate aplica și la nivelul mâinilor, pentru a atenua zbârciturile sau pigmentarea excesivă cauzată de înaintarea în vârstă. Injectarea se face după ce a fost aplicată pe piele o cremă de anestezie.

Imediat după injectare, timp de câteva ore, pielea va fi ușor roșie însă urmele vor dispărea în foarte scurt timp.

Biorevitalizarea este un tratament perfect pentru vineri seara, ținând cont că rezultatele complete vor putea fi admirate după una sau două zile. Acest tratament are indicație perfectă pentru anotimpul călduros, întrucât protejează  tenul de acțiunea nocivă a razelor soarelui. Protocolul presupune două injectări la o lună distanță și apoi o ședință la fiecare 6 luni. Pentru vârstele înaintate, ședințele se fac mai des.

Dr. Adriana Frățilescu
Perfect Lines
www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod