Cum alegi parfumul potrivit pentru prima întâlnire?

V-ați cunoscut de puțin timp și aveți ”primul date” adevărat? Sau nu v-ați văzut niciodată și primul date coincide cu prima vedere? Lucrurile sunt cu atât mai complicat în al doilea scenariu, nu-i așa?
Orice ține de prima întâlnire aduce complicații nebănuite! Cum te îmbraci? Alegi fustă sau pantaloni? Dacă fustă, atunci scurtă sau midi sau maxi? Dacă midi, atunci care? Conică, cloș, care? Care? Care? Nu fustă? Jeanși? Bluză, cămașă sau tricou? Și părul? Părul cum?
 
Aoleu, unghiile! Ai grijă de ele să nu sară oja sau faci programare la mani cu o zi înainte de marea întâlnire?

Cum alegem… totul la prima întâlnire


Machiaj? Cum faci cu machiajul? Mergi pe natural, porți ceva discret? Doamne, sunt atâtea și atâtea lucruri de care trebuie să te ocupi singură, de fapt.
Sigur, îți vei ”teroriza” prietenele cu aceste subiecte, dar decizia finală îți aparține și nu e simplu! 

Nu te putem ajuta noi cu toate, dar promitem să încercăm să te ajutăm cu un pas foarte important: PARFUMUL. Reușești să gestionezi restul detaliilor, dar nu știi ce parfum se potrivește pentru un astfel de moment, așa că îți sărim în ajutor.
 
 

Cum alegi parfumul potrivit pentru prima întâlnire

 
 
De fapt, nu noi îți sărim în ajutor, ci Maison Margiela cu REPLICA ”On a date”.
Nimic nu se poate plia mai bine pe un astfel de moment așa cum o face REPLICA ”On a date”.
 
 
 
Așa cum promite Maison Margiela, acesta este interpretarea parfumată a întâlnirii romantice perfecte.

”On a date” este un parfum floral fructat, unisex, lansat în 2022, care face parte din colecția REPLICA a Maison Margiela, inspirată de amintiri plăcute, care nu este nimic altceva decât interpretarea parfumată a unei întâlniri perfecte.

Prima întâlnire cu parfumul


E imposibil, dar o să încercăm să facem asta: să ”povestim” un parfum.  
 
 
 
REPLICA ”On a date” vine mai întâi cu un parfum bogat și intens de coacăze negre, completat ulterior de note de ulei de bergamotă și piper roz.
Apoi, ies în evidență notele spumoase de trandafir, însoțite de davana și geranium. Patchouli conferă senzualitate compoziției, care, împreună cu vetiverul și moscul, se resimt la final.
 
În speranța că acum ai o grijă în minus, nu ne rămâne decât să-ți urăm mult succes la prima întâlnire! 
 
 
De Eva
eva
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod