Tunsorile în scări se potrivesc oricui! 30 de stiluri din care să te inspiri

Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o tunsoare în scări te va ajuta întotdeauna să-i dai o formă perfectă, care să-l pună și mai mult în valoare.
Șuvițele de păr tunse inegal sunt ideale pentru a crea impresia unui păr mai des, cu mai mult volum. De aceea, astfel de tunsori sunt alegerea perfectă pentru tine dacă ai părul rar sau fin. Te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul vizual de păr bogat. 

În același timp, o tunsoare în scări are capacitatea de a pune în evidență unele trăsături și de a masca altele. Șuvițele tăiate în trepte, care îți încadrează chipul începând din zona bărbiei, reușesc să creeze efectul vizual de subțiere pentru un chip rotund.
Cântăreața Selena Gomez este una dintre vedetele care apelează la acest truc. Și actrița Jennifer Aniston a purtat ani la rândul o astfel de tunsoare ce oferă un plus de feminitate și maschează maxilarul proeminent.

Iată câteva stiluri de tunsori în scări pe care le-ai putea încerca:

Bob sau lob cu șuvițe inegale

De câțiva ani se mențin în tendințe tunsorile bob și lob cu vârfuri tunse drept și șuvițe înegale. Este un stil preferat de foarte multe vedete, pentru că prezintă o mulțime de avantaje.
În primul rând, vârfurile tăiate brut, cu un aspect drept, creează impresia unui păr mai des. De asemenea, șuvițele inegale dau și mai mult volum părului, mai ales dacă ai părul ușor ondulat.

Breton în scări, pe o parte

În acest an, bretonul are parte de o revenire spectaculoasă. Este o tunsoare dorită de tot mai multe femei, iar diferitele tipuri de breton care există îți permit să alegi stilul potrivit pentru forma feței tale sau structura firului de păr. O variantă care avantajează pe oricine este bretonul pe o parte, tuns în scări.

Bob franjurat

Dacă ai părul fin și rar, ai nevoie de o tunsoare care să-ți ofere mai mult volum. Iar alegerea perfectă este bobul franjurat, cu șuvițe tunse în scări.
Vârfurile subțiate oferă un plus de fluiditate acestei tunsori, care îți va încadra perfect chipul. Paris Jackson este una dintre vedetele care a adoptat acest look ideal pentru părul fin.

Păr lung, tuns în scări

Nu știi cum să-ți pui în valoare părul lung? Dacă o tunsoare perfect dreaptă arăta plictisitor și demodat, atunci un stil perfect este cel al șuvițelor în scări. Șuvițele din partea din față sunt scurtate în cascadă, începând de la nivelul bărbiei și către vârfuri, pentru a obține o tunsoare care îți încadrează chipul și care pune în evidență lungimea părului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod