Șuvițele „interioare”, secretul unei tunsori cu mai mult volum și textură

Știm deja cât de importantă este plasarea strategică a unor șuvițe de lungime potrivită pentru obținerea tunsorii perfecte.
Prea multe suvite in scari si vei arata precum un star rock din anii ’80. Prea putine, in schimb, iti lasa parul la aceeasi lungime uniforma, rezultatul fiind varfuri voluminoase si un efect nedorit de piramida.

Realizarea unor straturi si suvite taiate la dimensiunea ideala este o adevarata arta, pe care o stapanesc de obicei hairstylistii cu experienta. Acestia reusesc sa creeze echilibrul perfect prin tehnici speciale, una dintre ele fiind cea a „suvitelor interioare”. Este o metoda care ofera imediat textura si volum, fara sa existe riscul sa obtii accidental o tunsoare de tip mullet.

Suvitele interioare reduc din greutatea parului si adauga textura


„Suvitele in scari creeaza volum, in special in zona de top, dar suvitele interioare reduc greutatea pe lungime si adauga textura fara sa creeze o zona cu prea mult volum”, declara pentru Glamour UK hairstylistul Yuki, fondatorul Gavert Atelier Salon din Beverly Hills. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod