Stiluri de baleiaj care se poartă în acest sezon. 30 de idei pentru un păr cu aspect luminos

Îți sunt cunoscute acele șuvițe decolorate pe care le ai vara, după expunerea la soare? Tehnica baleiaj te ajută să reproduci la salon acest efect ce oferă luminozitate părului în mod natural
Părul frumos, cu o nuanță care ți se potrivește perfect și șuvițe deschise ce oferă volum și luminozitate poate fi în același timp ușor de întreținut. Tehnica baleiaj de vopsire a părului îți oferă toate acestea, motiv pentru care este în tendințe de ani buni și nu pare să se demodeze vreodată.

Avantajul principal al părului vopsit în stil baleiaj este acela că are un aspect natural. Șuvițele deschise la culoare nu ies în evidență în mod deosebit, ci se integrează natural în culoarea părului, la fel cum șuvițele decolorate de soare oferă luminozitate părului tău vara fără să fie bine delimitate.

Această tehnică de vopsire a părului presupune adăugarea unor tonuri mai deschise în păr, dar astfel încât șuvițele decolorate să se integreze perfect în lungimea părului, precum și la rădăcini.

Este un stil favorit al vedetelor și influencerilor de ani buni și în mod sigur va rămâne astfel pentru mult timp.
Însă stilul baleiaj este permanent adaptat și apar noi variante interesante. Specialiștii în colorarea părului continuă să experimenteze în materie de culoare, folosind noi combinații de culori sau tehnici de aplicare pentru a obține rezultate și mai frumoase.

Cea mai nouă variantă se numește „baleiaj blur”, spune coloristul Adam Reed pentru Glamour UK. „Tonul blurat face să pară că ai fost în sudul Franței și nuanța ta s-a decolorat natural în jurul liniei părului și a feței, astfel că îți pune în evidență tunsoarea și tonul pielii”, spune specialistul.

Citește și: 11 coafuri lejere de vară pe care să le încerci dacă nu îți place să-ți prinzi părul


Deși este un look cu aspect natural și relaxat, stilul baleiaj nu poate fi realizat acasă. „Baleiajul este un procedeu foarte tehnic.
Este o tehnică ce necesită pregătire. Ar trebui să se facă tranziția de la rădăcini închise la culoare către vârfuri deschise, fără să se observe o trecere bruscă”, spune Adam.

Secretul tehnicii baleiaj constă în alegerea șuvițelor care trebuie decolorate, în funcție de tunsoare și de structura feței. „Baleiaj este o tehnică liberă, care poate fi personalizată”, adaugă specialistul.

Realizată corect, va oferi luminozitate, volum, un aspect de păr strălucitor și sănătos, precum și efectul de culoare tridimensională. Tocmai de aceea este extrem de dificil să obții toate acestea acasă, fără ajutorul unui expert.

În ceea ce privește întreținerea, poți să reîmprospătezi culoarea cât de des sau rar dorești.
Din moment ce șuvițele mai deschise la culoare sunt în mod deliberat subtile, pe măsură ce cresc vor arăta ca și cum vârfurile tale au fost decolorate natural de soare. Astfel nu depinzi de programări regulate la salon.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod