Puterea unei tunsori: Un stilist demonstrează cu ajutorul fotografiilor efectele pozitive ale unui nou look

Potrivit studiilor, o nouă tunsoare realizată la salon are beneficii pentru sănătatea mintală. Iar Jurgita Malakauskaitė, un hairstilist din Lituania, demonstrează prin intermediul fotografiilor înainte și după că o nouă tunsoare te poate face să-ți redobândești încrederea în tine și să te simți mai bine în pielea ta.

Cu toate am testat de-a lungul timpului efectul pozitiv al unui nou look. Ce facem atunci când simțim nevoia de o schimbare în viață sau când trecem printr-o perioadă mai dificilă, în care simțim că pierdem controlul asupra vieții? De obicei, apelăm la o nouă tunsoare, coafură sau culoare de păr.


Citește și: Cum ar arăta vedetele cu breton. 15 transformări din care te poți inspira


Este cea mai simplă metodă de a ne da un „restart”. Faptul că ești încântată de noua ta tunsoare atunci când te privești în oglindă îți aduce zâmbetul pe buze și te face să te simți mai optimistă și încrezătoare.

Acest lucru este exemplificat perfect de imaginile înainte și după realizate de hairstilistul din Lituania.

Descoperă în galerie 20 de imagini înainte și după care demonstrează efectele pozitive ale unui nou look.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod