Stilul ombre pentru părul scurt și mediu. 25 de idei

Au trecut mulți ani de când stilul ombre a devenit un trend. Cu toate acestea, este în continuare un look în tendințe, pe care numeroase femei l-au adoptat deja.
Celebritățile par să fie la fel de îndrăgostite de această tehnică de colorare a părului care arată excelent pe orice tip de păr și care poate avantaja pe oricine. 

Șuvițele de păr deschise la culoare care încadrează fața reușesc să șteargă ani buni de pe chip, astfel că ombre devine o alegere excelentă dacă vrei un look care te face să pari mai tânără.
 
Pe de altă parte, părul ombre este mult mai ușor de întreținut decât oricare alt stil. Rădăcinile care cresc nu trebuie vopsite imediat, astfel că vizitele la salon pot fi mult mai rare decât în cazul părului blond.

Fără îndoială, stilul ombre arată excelent pe părul lung.
Însă acest lucru nu înseamnă că femeile care au părul scurt și mediu nu îl pot încerca. De fapt, ombre poate fi o opțiune perfectă și pentru părul scurt sau mediu, așa cum sunt boburile sau tunsorile de tip bob lung, numite lob. Dacă alegi acest look, părul tău va arăta și mai bine pe măsură ce crește. 

Descoperă 25 de imagini care te vor inspira să alegi stilul ombre chiar dacă nu ai părul lung.
 
Foto: Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod