Schimbări de look în Photoshop: Cum ar arăta 20 de vedete cu alte tunsori și culori de păr

Unele vedete experimentează atât de mult în ceea ce privește tunsorile, coafurile și culorile de păr pe care le aleg încât nici nu știm cum arată părul lor natural.
De exemplu, Katy Perry este un adevărat cameleon în lumea celebrităților. Cântăreața a purtat o mulțime de nuanțe, de la brunet, blond, roz și până la albastru. Este valabil și în cazul starletei Kylie Jenner, care apelează adesea la peruci colorate sau extensii pentru a-și schimba look-ul de la o zi la alta.

Citește și: 
Un nou look îți poate schimba viața. Cele mai frumoase 30 de transformări


La polul opus se află vedetele care își păstrează același look de mulți ani sau fac schimbări subtile, pe care nici măcar nu le observăm.
Este interesant să descoperim cum ar arăta cu o nuanță de păr complet diferită, iar cei de la brightside.me au făcut acest experiment folosind editarea foto.

Rezultatul? Margot Robbie ar fi foarte sexy cu părul negru, Jennifer Aniston ar părea mult îmbătrânită dacă ar purta o nuanță închisă de șaten, iar Bruce Willis ar fi de nerecunoscut cu păr alb. 

Descoperă cum ar arăta unele celebrități dacă și-ar schimba radical look-ul.
 
Foto: brightside.me 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod