ingrijirea parului vara

Rutina corectă de îngrijire vara: cum ai grijă de părul tău

Un păr frumos e una dintre constantele ecuației unei veri reușite și fericite. Șuvițele cad mătăsoase pe umerii goi și bronzați, iar razele soarelui se pierd printre firele tale la fel de strălucitoare și de luminoase: ce poate fi mai frumos?
Dar, la fel ca în cazul pielii, și părul este afectat de condițiile vitrege de mediu ale anotimpului cald. De la radiații la deshidratarea cauzată de clorul din piscine sau de sarea din apa de mare, inamicii părului tău frumos te așteaptă la tot pasul. Soluția? O îngrijire temeinică, ce pune accent pe măsuri preventive și pe produse necesare pentru ca tu să te bucuri de podoabă capilară de zeiță în anotimpul în care aceasta contează cel mai tare!

6 sfaturi pentru o îngrijire corectă a părului pe timp de vară


Îngrijirea părului e un capitol la care e musai să excelezi în orice anotimp, dar parcă vara testul e mai important ca oricând.
Nu privi însă acest proces cu teama specifică unui examen, ci cu dragoste și cu loialitate: până la urmă, e vorba despre părul tău, o parte atât de importantă a ta.

Azi îți povestim despre rutina de îngrijire corectă a șuvițelor pe timp de vară! Descoperă sfaturile care îți vor garanta o podoabă capilară de invidiat!

Protejează șuvițele de soare!


Poate cel mai important sfat de care să ții cont pe timp de vară este necesitatea de a proteja dragile tale șuvițe de radiații.
Precum pielea, și părul are nevoie de un produs cu SPF, care să apere de razele UVA și UVB. O pălărie este la fel de eficientă: nu numai că vei avea un look romantic și drăgălaș, dar te vei bucura și de cea mai bună pavăză împotriva razelor dăunătoare. Citește continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod