Părul tău: 6 coafuri sexy pentru femei leneşe. Fii o divă în doar 5 minute!

Dimineaţa eşti mereu pe fugă şi n-ai timp să-ţi elaborezi o coafură trendy sau poate că seara te grăbeşti să ajungi la o întâlnire romantică, iar părul tău arată ca-n filmele de groază? Iată cum îl aranjezi super repede, pentru ca tu să arăţi ca o divă sexy la orice ocazie!

Dimineaţa eşti mereu pe fugă şi n-ai timp să-ţi elaborezi o coafură trendy sau poate că seara te grăbeşti să ajungi la o întâlnire romantică, iar părul tău arată ca-n filmele de groază? Iată cum îl aranjezi super repede, pentru ca tu să arăţi ca o divă sexy la orice ocazie!

În continuare, poţi urmări 6 tutoriale practice, care îţi prezintă coafuri realizate pas cu pas, în mai puţin de 5 minute.

Iată ce coafuri sofisticate merită să încerci, fie că îţi place să porţi părul prins, lăsat liber, cu bucle sau drept. Inspiră-te, iar mai apoi, strânge complimentele celor ce te admiră!

1. Coafură cu mega-volum pentru o petrecere glam!

 

De ce ai nevoie: perie pentru taparea părului şi fixativ.

Usucă-ţi părul cu pheonul şi o perie, astfel încât părul tău să fie drept şi uşor buclat la vârfuri. Mai departe, urmează paşii din tutorial.



Aplică fixativ spre rădăcina şuviţei de păr şi mai apoi tapeaz-o! Tapează şuviţele într-un mod gentil, fără să agresezi părul. Părul din creştet nu-l vei tapa, ci doar îl vei pieptăna. La final, aplici fixativul sub şuviţele din creştet, adică în zona de păr pe care ai tapat-o. Şi astfel obţii o coafură plină de volum, care îţi garantează un look vulcanic!






2. Coc şic în doar 2 minute ca să fii elegantă la birou


Prinde-ţi părul în coadă. Ia o treime din păr şi răsuceşte-o în jurul bazei cozii. Prinde vîrful şuviţei cu o clamă. Procedează la fel cu încă două şuviţe. Când cocul este gata, ia câteva şuviţe din faţă şi aranjează-te după bunul plac.





3. Coafură comodă şi feminină, perfectă pentru prima întâlnire


De ce ai nevoie:

elastic de aceeaşi culoare ca a părului tău, 2 perii, una pentru pieptănat, alta pentru tapat şi un pieptene cu dinţi mărunţi, fixativ.

Primul pas este să-ţi periezi bine părul. Mai apoi, fă o cărare pe o parte, folosind coada pieptenelui.

Cărarea trebuie să fie situată unde e arcul sprâncenei. Foloseşte fixativ pentru a fixa cărarea şi tapează părul din creştet. Apoi, prinde-ţi părul în coadă şi creează volum în creştetul capului folosind din nou coada pieptenelui. Şi ca să ai o coadă super şic, împarte părul în două deasupra elasticului şi trece coada prin spaţiul astfel format.



4. Coafură trendy pentru serile petrecute în oraş


De ce ai nevoie:

placă de întins părul, spray pentru protecţie împotriva căldurii, clame, două elastice de păr, pieptene pentru tapat şi fixativ.

După ce aplici spray-ul pe păr, prinde părul în secţiuni şi ondulează-l cu ajutorul plăcii de întins părul. Cu cât mişti mai lent placa pe şuviţa de păr cu atât ea va ieşi mai ondulată. Schimbă direcţia în care îndoi şuviţa de păr cu placa, pentru ca şuviţele ondulate să nu fie identice.

Mai departe, ia câte o secţiune de păr din laterale şi împleteşte-o. Mai apoi, tapează-ţi părul din creştet şi piaptănă-l gentil. Apucă cozile împletite şi fă un singur nod. Prinde cu agrafe. Înnoadă porţiunile rămase din cozi de mai multe ori. Finalizează coafura cu fixativ.



5. Coafură de "fată rea" pentru ieşirile în club


De ce ai nevoie:

fixativ, agrafe, spray împotriva căldurii, pieptene cu dinţi mărunţi şi placă de păr

Fă-ţi o cărare pe o parte, lasă-ţi bretonul în faţă şi ia o secţiune de păr pe care o vei da cu fixativ şi o vei tapa. Continuă să tapezi, dar lăsând părul din faţă neatins. Prinde tot părul tapat la spate, răsucindu-l uşor şi împingând în sus. Prinde cu clame, pentru a păstra volumul părului tapat. Ia părul dintr-o parte, împarte-l în trei secţiuni, pe care le vei răsuci şi prinde cu agrafe.

Abia acum vei folosi placa pentru a întinde restul de păr rămas neprins.



6. Coafură tinerească pentru plimbările în parc


De ce ai nevoie:

soluţie de protecţie pentru păr, ondulator, agrafe, două elastice, pieptene cu coadă

Împarte părul în secţiuni şi ondulează fiecare şuviţă. Dă-ţi părul într-o parte pentru a crea un breton fals. După ce ai fixat bretonul fals cu două agrafe, împarte părul în două secţiuni şi prinde fiecare secţiune, având grijă să laşi suviţe libere în faţă. Cu şuviţele din faţă vei acoperi elasticul de păr. Foloseşte coada pieptenelui pentru a crea volum în creştet.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dixXxy pe 5 Sep 2012, 19:27
    parul meu :)

    buna am un par ondulat spre cret foate rebel si rar imi puteti recomanda o coafura lejera ca pentru mers la scoala sau iesit cu prietenii in parc....fara placa daca se poate multumesc :)

    4
    1

  • calugarita pe 23 Aug 2012, 14:31
    par cret si mediu spre lung

    buna ziua , as dori si eu o vizionare despre cum se poate aranja un par cret, despre cum as putea sa-l fac mai drept , e foarte aspru , cum sa-l fac sa fie matasos astept un raspuns , va rog frumos

    3
    2

  • PAtricia pe 2 Apr 2012, 13:20
    Corect!

    daca ai parul lung prinz in coada si gata...nu este valabil si pt par scurt...mediu.....plus ca filmulete de pe You tube? Serios? sunteti jurnalisti?

    8
    2

  • lentzy pe 2 Apr 2012, 10:36
    lenese cu parul lungg??

    E foarte simplu sa fi lenesa cand ai parul lung...dar de ce nu prezentati coafuri pentru femei lenese cu parul mediu sau scurt:)))))

    20
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod