Idei de coafuri cu părul prins în coadă. Sunt perfecte pentru zilele caniculare

În zilele fierbinți de vară, părul lăsat liber pe spate nu este o opțiune. Descoperă cele mai frumoase și confortabile coafuri cu părul prins în coadă.
Părul prins în coadă este una dintre cele mai simple și eficiente coafuri pe care ți le poți face. Este opțiunea la care apelăm adesea atunci când nu avem timp sau chef să ne facem coafuri elaborate. Dar tocmai pentru că este un stil pe care îl folosim foarte des, poate deveni un look plictisitor.

Din fericire, există soluții pentru a transforma părul prins în coadă dintr-o coafură banală de zi cu zi, într-un stil interesant și original.

Sunt multe variații pe care să le încerci, de la părul prins în coadă înaltă, și până la cozi împletite în stilul clasic cu trei șuvițe sau împletitura coadă de pește. 

Anul acesta sunt în tendințe accesoriile pentru păr care te pot ajuta să transformi chiar și cea mai simplă coafură într-una interesantă.
De exemplu, poți lega coada la spate cu o panglică, un șnur din piele sau o fâșie din catifea. 

De asemenea, accesoriile de tip bijuterie sunt o opțiune excelentă pentru a adăuga un plus de eleganță unei cozi prinse la spate, pe o parte sau unei cozi înalte.

Un alt truc este acela de a prinde coada pe lungime în diferite secțiuni. Pentru acest lucru vei avea nevoie de câteva elastic de păr. Rezultatul este o coafură cu aspect modern și original. 

Dacă vrei să obții mai mult volum, este suficient să-ți ondulezi părul prins în coadă și să creezi astfel bucle lejere care vor lăsa impresia că părul tău este foarte des și bogat.
Dacă nu te pricepi să folosești ondulatorul de păr, atunci poți folosi placa. Răsucește șuvițe subțiri și treci cu placa peste ele. După ce le eliberezi, treci cu degetele prin păr pentru a separa buclele. Vei obține onduleuri sexy, de tip beach waves.

Descoperă 20 de coafuri cu părul prins în coadă pe care să le încerci.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod