Frumuseţe. Cum să-ţi dai seama dacă îţi stă bine cu părul scurt

"Oare mi-ar sta bine cu părul scurt?" Aceasta este întrebarea care s-a aflat cel puţin o dată pe buzele oricărei femei.
Schimbarea radicală a lookului nu este un pas tocmai uşor pentru că pe cât de simplu este să-ţi tai părul, pe atât este de greu să aştepţi să crească la loc, dacă nu eşti mulţumită de rezultat.

Din fericire, hairstiliştii de top au venit cu o soluţie destul de simplă la această problemă. Este vorba despre o metodă de măsurare propusă de stilistul Giles Robinson din Marea Britanie, potrivit cosmopolitan.co.uk. Totul de bazează pe proporţiile feţei şi pe distanţa dintre lobul urechii şi bărbie.


Iată cum trebuie să procedezi:


  • Pune un creion sub bărbie, în poziţie orizontală, apoi aşază o riglă vertical, sub lobul urechii.
  • Măsoară dinstanţa în punctul în care creionul şi rigla se intersectează.
  • Dacă distanţa este mai mică de 5,7 centimetri, atunci părul tuns scurt ţi se potriveşte de minune.
  • În cazul în care lungimea este mai mare de 5,7 centimetri este de preferat să-ţi păstrezi părul lung, pentru că te avantajează mai mult decât o tunsoare scurtă.




    Foto: cosmopolitan.co.uk

Dar aşa cum se întâmplă în cazul tuturor regulilor de frumuseţe, întotdeauna vor fi excepţii.
Această metodă este orientativă, pe care să o ai în vedere înainte de a-ţi tăia părul, dar asta nu înseamnă că este universal valabilă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod