Frumuseţe: 5 coafuri comode şi sexy pentru vacanţa de 1 Mai

Plănuieşti să nu stai nici măcar un minut în casă în zilele libere de 1 Mai? Dacă tot vei fi plecată, fie că în oraş sau în aer liber, la munte ori la mare, ai nevoie de câteva idei de coafuri pentru părul tău.
Cele mai potrivite stiluri sunt cele lejere, dar sexy şi romantice, adaptate locului în care îţi vei petrece timpul liber.

Iată cinci coafuri pe care ai putea să le încerci:

Împletitură "coadă de peşte"


O astfel de coafură este perfectă dacă ai de gând să petreci mai mult timp în aer liber şi nu vrei ca părul să-ţi îngrădească mişcările sau să fii stresată de faptul că vântul ti-ar putea face părul vâlvoi. Coada de peşte este o împletitură în doi, uşor de realizat odată ce ai înţeles mişcările esenţiale.
Iată cum să o realizezi pas cu pas:



Coadă romantică pe o parte


Împleteşte-ţi părul într-o astfel de coadă romantică şi lejeră, potrivită pentru o ieşire la picnic sau o plimbare în parc. Se asortează perfect cu o rochie cu imprimeuri florale, rezultatul fiind un look diafan, excelent pentru o zi de primăvară!



Coc lejer


Te-ai hotărât brusc să ieşi în oraş cu prietenii şi nu ştii cum să-ţi aranjezi părul? Un astfel de coc aparent dezordonat este exact ce îţi trebuie! Îl poţi realiza în numai câteva minute. Ai nevoie de un elastic de păr şi câteva agrafe.
Iată cum să-l faci:



Coc împletit


O altă coafură lejeră şi foarte potrivită pentru zilele însorite de primăvară este cocul împletit. Se potriveşte de minune cu accesoriile în formă de flori. Este necesar să-l fixezi foarte bine cu agrafe, mai ales dacă ai de gând să petreci mult timp în aer liber.



Coadă cu bentiţă


Cu o bentiţă prelungită cu eşarfă poţi transforma radical o banală coadă pe o parte într-o coafură interesantă şi originală. Ai nevoie în primul rând de o astfel de bentiţă specială, pe care o poţi cumpăra din magazinele de accesorii.
Vezi mai jos pas cu pas cum să o realizezi:


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra popescu pe 9 Ian 2019, 17:00
    Super util

    Sunt nascuta pe 1 mai, deci aceste variante de hairsyling sunt cu atat mai bine venite. Sunt super comode si usor de realizat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod