România mondenă: 3 vedete supraponderale care o duc bine pe plan sentimental

Nu de puţine ori am auzit că, în ultimii ani, au început să se caute femeile plinuţe. Mai mult de atât, au fost făcute şi câteva studii pe plan mondial, în urma cărora s-a ajuns la concluzia că modelele anorexice nu mai sunt pe placul bărbaţilor.

Probabil după aceste studii se ghidează şi bărbaţii care roiesc în jurul unor vedete precum Ozana Barabancea şi Oana Roman.
1 din 4

Oana Roman se pregăteşte de nuntă

În vara acestui an, pe 15 iubie, Oana Roman se va căsători cu Marius Elisei, iubitul ei, dar o va boteza şi pe fetiţa ei. Recent, vedeta a afirmat că a reuşit să slăbească, după naştere, 15 kilograme, dar vrea să mai scape de încă 10 kilograme.

În ciuda greutăţii pe care o are, Oana Roman a fost mereu curtată de bărbaţi mai tineri decât ea. În afară de viitorul ei soţ, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea, Oana Roman a avut şi alţi iubiţi tinerei, vedeta fiind singură doar puţine perioade din viaţa ei. De notorietate este relaţia pe care a avut-o cu Cornel Păsat.
2 Mai 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Evanghelic pe 2 Mai 2014, 16:36
    Doar Isus este Speranta!

    "Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El." Gasim aceste cuvinte scrise in Biblie, Cuvantul lui Dumnezeu, la Ioan 3:17. Daca scopul tau in viata este sa strangi cat mai multe si sa te bucuri de toate fara sa te gandesti la Dumnezeu, sa stii, prieten drag, ca aceste lucruri vor trece. Totul in viata este trecator si nesigur. Anii trec si nu se mai intorc... Poate acum esti tanar si crezi ca mai ai mult de trait. Dar nu poti stii cat de lunga e viata ta... Numai Dumnezeu stie asta. Si El, in iubirea Sa, Si-a trimis Fiul, pe Isus Hristos ca sa moara pentru tine. Intelegi tu cate de mult a oferit Dumnezeu pentru tine? Te rog, accepta salvarea pe care ti-o aduce Isus ca sa fii iertat, mantuit si fericit! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    0
    1

  • viitor pe 2 Mai 2014, 02:16
    titlu gresit.. "care au o duc bine"

    titlu gresit "care au o duc bine" in loc de "care nu" presupun..?

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod