Frumuseţe. 30 de coafuri ideale pentru o zi la plajă. Încearcă-le!

Împletiturile uşor răvăşite şi cele în stilul "coadă de peşte" se potrivesc de minune cu atmosfera relaxată de la malul mării. Iar după ce intri în apă, devin şi mai interesante pentru că părul tău capătă o structură aparte, oferită de sare.
Spray-urile cu apă sărată din comerţ, tot mai populare în ultima perioadă, promit să-ţi ofere acel look pe care părul tău îl capătă pe plajă, din cauza apei de mare, dar şi a vântului. Este vorba despre buclele delicate şi rebele pe care le obţii după ce părul se usucă. Iar dacă eşti adepta acestui stil, tot ce trebuie să faci este să-ţi laşi părul liber şi să te asiguri că se usucă treptat în vânt, fără să-l ţii înfăşurat într-un prosop după ce ieşi din apă.

Cozile împletite reprezintă un trend important anul acesta pentru coafurile pentru plajă.
Stilul boho-chic şi inspiraţia oferită de anii '70 în moda lui 2015 au avut un cuvânt important de spus în acest sens.

Cozile răvăşite, realizate neglijent şi cele în stilul coadă de peşte sunt alegeri excelente pentru zilele de concediu la malul mării. Le poţi completa cu accesorii de inspiraţie marină precum steluţe de mare, scoici, căluţi de mare etc.

Un alt accesoriu ideal pentru plajă este bentiţa, fie că vorbim de cea lată, de tipul bandană, fie de bentiţa din fire multiple subţiri.
Alege-le pe cele colorate şi mai ales pe cele în nuanţe metalice, care se potrivesc de minune cu pielea bronzată.

Dacă nu vrei ca părul să te încurce când înoţi sau te bălăceşti în apă, dar nici să-ţi ţină de cald când stai la soare, cocul înalt este varianta potrivită pentru tine. Cocurile înalte, de tipul "nodurilor" de păr îţi oferă un aer relaxat, de vacanţă, fiind foarte uşor de realizat, chiar direct pe plajă.

Un truc pe care îl poţi încerca este acela de a realiza cocul după ce ai intrat deja o dată în apă şi părul tău a căpătat acea textură aspră oferită de sare.
Vei obţine în acest fel un coc mai voluminos şi cu un look uşor răvăşit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod