De ce să alegi produsele naturale pentru păr

Lista lucrurilor interzise pentru părul deteriorat pare a fi interminabilă. Nu îl spăla prea des, nu folosi tehnici de styling pe bază de căldură, nu usca părul cu ajutorul uscătorului și multe alte restricții.
Însă nu ți-ai dori să știi și care sunt produsele naturale ce te pot ajuta să repari părul deteriorat sau să întreții frumusețea și catifelarea acestuia? Mai jos, ți-am pregătit câteva produse de păr, pe care le poți testa cât mai repede pe părul tău, dacă vrei o recuperare rapidă a firelor de păr și o strălucire de invidiat. Iată care sunt acestea!

Produsele naturale recomandate pentru sănătatea și strălucirea părului


1. Produse de păr pe bază de miere


Mierea este un emolient, care hidratează firul de păr. În acest fel, este redusă deteriorarea firelor de păr, care reprezintă o cauză a creșterii lente a părului. De asemenea, mierea are proprietăți antioxidante, care îngrijesc scalpul și previn deteriorarea firului de păr. Un alt beneficiu al mierii pentru păr este reprezentat de proprietățile antibacteriene și antiseptice, prevenind infecțiile scalpului și ameliorând probleme precum mătreața, eczemele și psoriazisul.

2. Produse de păr pe bază de ulei de măsline


Uleiul de măsline este un ingredient perfect pentru părul deshidratat. De asemenea, uleiul de măsline poate trata vârfurile despicate și reda strălucirea podoabei capilare. Iar masajul pe scalp cu un produs ce conține ulei de măsline poate ameliora mătreața.

3. Produse de păr pe bază de aloe vera


Planta de aloe vera conține enzime proteolitice, care repară celulele moarte ale pielii de pe scalp. De asemenea, acționează ca un balsam, care redă strălucirea și catifelarea părului. Gelul de aloe vera stimulează creșterea părului, previne mâncărimile de la nivelul scalpului și reduce mătreața.

4. Produse de păr pe bază de ulei din fruct de cactus


Uleiul din fruct de cactus este cunoscut pentru proprietățile sale de prevenire a căderii părului. Conținutul bogat de acizi grași al acestui ulei stimulează creșterea părului. Iar vitaminele și proprietățile sale de hidratare asigură sănătatea și frumusețea podoabei capilare.

Dacă vrei să te bucuri de proprietățile benefice pentru păr ale acestor produse naturale, poți încerca noua gamă Schauma NATURE MOMENTS, care folosește doar esențe de origine 100% naturale, eliminând din compoziția obișnuită a șampoanelor și balsamurilor siliconii și coloranții artificiali. Mai mult, poți găsi câte un produs care te poate ajuta să rezolvi diferite probleme ale părului. Categoria Honey Elixir & Barbary Fig Oil este perfectă pentru părul uscat și fragil, pe când Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera este dedicată reparării vârfurilor rupte. Folosește categoria de produse Provence Herbs & Lavander pentru un păr fără volum și Raspberry & Sunflower Oil pentru protejarea culorii părului vopsit sau decolorat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod