Cum sa folosesti placa de intins fara a-ti periclita parul

Probabil ca stii cum se intampla... daca ai parul drept, iti doresti bucle si folosesti bigudiurile cat mai des. Daca, pe de alta parte, ai parul ondulat, nu-ti place si ti-ai dori sa fie drept. Ei bine, daca acesta din urma este si cazul tau, cum ai putea proceda? Intr-adevar, acesta este raspunsul: placa de intins parul, care da rezultatele scontate, indiferent cat de stransi ar fi carliontii tai. Numai ca, pentru a nu-ti periclita firul de par, trebuie sa tii cont de cateva reguli de prevedere.


  • Ca masura generala de precautie, n-ar fi prea indicat sa folosesti placa in cazul in care parul a fost facut permanent sau vopsit. Actiunea de intindere este foarte agresiva pentru fir.


  • Placa de intins parul nu trebuie sa fie folosita zilnuc, ci numai ocazional, pentru ca altfel parul ar fi deteriorat ca urmare a temperaturii inalte la care este expus in mod repetat.


  • Nu folosi niciodata placa de intins daca parul este umed. Usuca-l cu foehnul, daca nu ai timp sa-l lasi sa se usuce liber (cum ar fi cel mai indicat).
    De asemenea, in masura in care acest lucru este posibil, nu intinde parul in aceeasi zi in care l-ai spalat, ci in ziua urmatoare - firele se vor electriza mai putin.


  • Pentru a proteja firul de efectele caldurii, foloseste ulei de par special conceput in acest scop si avand efect de protectie termica. Nu aplica prea mult insa, pentru ca ulterior exista riscul ca parul sa arate ca si cum ar fi nespalat.


  • Cel mai bine este ca in prealabil sa aplici un balsam special, care nu se clateste si este special conceput pentru intinderea parului.


  • Daca nu ai un astfel de produs la indemana, poti folosi si spuma coafanta.
    Prinde cate o suvita de grosime medie, aplica spuma pornind de la radacina si usuc-o de jos in sus, de preferat cu jetul de aer rece, pentru ca este mai putin agresiv decat cel fierbinte.


  • Placa de intins parul pe baza de aburi prezinta avantajul de a hidrata forul in timpul operatiunii, lasandu-l stralucitor si matasos.


  • Suvitele intinse pe placa nu trebuie sa fie prea groase, iar aparatul nu trebuie lasat sa actioneze mai mult decat intervalul prevazut pe ambalaj (acesta difera in functie de tipul placii, care poate fi din metal sau ceramica).




  •  

    Comentariile 1-50 din 138

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • magdiel pe 28 Nov 2012, 16:20
      Placa de par Amika!!! Pacat ca nu se comercializeaza si la noi

      Placa de par Amika, foloseste tehnologie de ultima ora, nu arde parul, din potriva confera stralucire suvitelor de par. In Anglia de unde am adus eu se vand cu garantie pe viata (Evident la un pret destul de piperat), prin urmare nu are cum sa fie rea. Puteti vedea produsele lor pe siteul loveamika.com.

      1
      0

    • Amina pe 20 Apr 2012, 17:43
      ......

      As vrea sa imi cumpar placa pentru indreptat parul de la Babyliss, pe baza de aburi. Este buna? Credeti ca merita?

      1
      0

    • stefan bogdan pe 8 Apr 2012, 22:51
      placa de intins parul

      salut numa ce miam cumparat o placa de intins parul si as dori sami daci niste indicati cum sa o folosesc .nu folosesc nici un fel de ulei sau balsam pentru par,doar sampon(head&houlders).as dori sa o folosesc doar pentru a incerca o freza noua.cemi recomandati.multumesc

      1
      3

    • Andrei pe 12 Feb 2012, 19:31
      Help

      Aah.. sunt probabil singurul baiat de aici, ma rog... Am parul cret si vreau sa il indrept.. acum problema este alta.. Nu vreau sa mi-l ard si nu prea stiu cum trebuie sa procedez ca sa nu il ard, pentru ca stiu ca ultima data cand mi l-a indreptat o prietena... ma rog, a cam trebuit sa-l tund intr-un timp relativ scurt. Acum, ar trebui sa folosesc un ser revitalizant? Ar trebui sa il mai las sa creasca (nu imi trece de ochi bretonul... auzisem ceva ca daca il ai scurt ti-l arde). Cum sa mi-l indrept, propriu-zis... adica stiam ceva ca trebuie sa trec placa repede, si cam atat... Alte sfaturi? Ms mult

      3
      5

    • Andreea pe 30 Ian 2012, 19:42
      Ma poate ajuta cineva ?

      Buna, ma numesc Andreea si am parul foarte cret. Am ajuns sa nu l mai suport asa ca ma indrept cu placa de aproape un an...am invatat sa ma indrept cat de cat sanatos folosind ulei de masline inainte de fiecare baie si iaurt dar am o problema! Dimineata varfurile mi se fac foarte rebele si in toate partile. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa le mentin drepte i as fi recunoscatoare :-). Astept un raspuns si poate daca aveti vreo intrebare va pot raspunde in domeniul parului cret mai ales:)):*

      13
      4

    • tita pe 11 Ian 2012, 17:23
      pffff

      De ce nu ne putem multumii cum nea lasat Dumnezeu?

      10
      10

    • Izaa. pe 13 Nov 2011, 18:52
      Placa de par Sinbo

      Eu foloses placa de par de la Sinbo este din ceramica pe baza de aburi si da rezultate foarte bune. A fost foarte ieftina, recunosc ca am luat-o la reducere cred ca e ieftin si pretul initial. Ma folosesc de un ulei pentru par care se pulverizeaza de la Kallos si este foarte bun + ca da un miros placut parului:D

      5
      0

    • mihaela pe 1 Nov 2011, 15:18
      ciao

      o placa reminton costa max 45 de euro

      5
      0

    • Daniel pe 21 Oct 2011, 14:00
      Placa de par GHD

      Eu va recomand o placa de par care nu se distribuie pe la noi. Este vorba de Ghd, Made in Japan, poate putin cam scumpa dar merita toti banii. Va pot facilita mai multe detalii privind preturi si caracteristici, la adresa de email: benytin81@yahoo.es. Multumesc.

      2
      0

    • Ale` pe 13 Aug 2011, 00:04
      Placa

      Salul,de curand am primit o placa de par marca babyliss.Inca nu am folosit'o.Eu as vrea sa'mi schimb look'ul[tin sa mentonez ca am parul ondulat].As vrea sa'mi fac breton,dar imi dau seama ca nu va sta niciodata drept ca la coafor,asa ca ma gandeam sa folosesc placa...Dar nu stiu cat de buna este...Este din ceramica,are temperaturi reglabile,pana la 230 de grade.As vrea daca imi poate spune cineva cat de buna este si cam cat de des/rar ar trebui sa o folosesc:) Multumesc!:D

      7
      2

    • Teodor pe 18 Iul 2011, 16:10
      Nu prea tine efectul

      Salut, sunt baiat si folosesc si eu placa de par Revlon..modelul nu il mai stiu exact, dar stiu ca indica temperatura in IONi sau ceva de genul asta..in fine, il fac dimineata cu placa, seara se onduleaza de parca as fi facut dus.poata sa imi spuna cineva de ce se onduleaza foarte repede parul?...tin sa mentionez ca il fac aproape in fiecare zi datorita faptului ca se onduleaza imediat

      3
      4

    • Andrey pe 15 Iul 2011, 19:03
      nu numai fetele folosesc placa

      eu sunt baiat dar am parul destul de lung zic eu..el nu e nici cretz nici lins si nu il suport... de aceea folosesc placa de par remington s 500 si rezultatul este fabulos .... dar nu trebuie folosita in fiecare zi... odata la 2 zile este de ajuns arde firele de par dar parul il sta mai bne k niciodata... id me :baraandreirobert dak vreti sa ma discutam pm me le pup pe toate fetele :*

      9
      4

    • ana pe 3 Iun 2011, 12:45
      placa

      buna și eu folosesc placa și este ars acuma ce pot face aștept un răspuns

      1
      7

    • nina pe 12 Mai 2011, 19:25
      ...

      blabla...vostri se scrie cu un singur i...daca nu ai ce face si nu te intereseaza subiectul treci mai departe si nu incerca sa fii tu aia cu motz ..ca nu esti prea departe de incultura ;)

      8
      2

    • AndreEA pe 26 Mar 2011, 15:00
      am nevoie de o schimbare de look

      Buna! eu am un par cret foarte frumos, este destul de lung dar nu prea ma descurc cu el folosesc masti de par pt a-l descurca. As vrea sa il intind dar mi-e putin frica daca se va strica...si apoi daca o sa-l intind odata va trebui in fiecare zi pt k sunt constienta ca se va increti a doua zi si nu va mai sta nici cret nici drept .Ce sa fac??

      2
      7

    • Cristina pe 26 Mar 2011, 14:06
      Dependenta de placa!

      Acum ceva timp,aveam un par foarte lung,ondulat si frumos.Dar la un moment dat,era prea greu de ingrijit si am hotarat sa il tund(dar si pentru ca vroiam o schimbare).M-am dus la un salon unde m-au tuns chiar bine..ceea ce imi placea era ca statea frumos ondulat,chiar daca era mult mai scurt.Dupa ceva timp,el a mai crescut si mi-a venit ideea stupida de ai tunde varfurile(si nu era nevoie) ca sa arate ca la coafor,si nu m-am dus la unul,ci m-a tuns o prietena.Pe langa ca m-a tuns foarte scurt,m-a tuns si stramb.Cum nu puteam sa ma mai tund ca era prea scurt dupa,am hotarat sa il las asa.Dar dupa fiecare spalare lua o forma de matura si se vedea ca e tuns stramb.Si am hotarat sa il fac cu placa dupa fiecare spalare pentru ca sa stea bine(ma spal o data la 2 zile,am perioade cand il spal in fiecare zi pentru ca se ingrasa groaznic de repede).Sunt constienta ca nu fac bine,dar pana nu imi creste nu vad ce pot sa-i mai fac ca sa stea bine.Va rog sa ma sfatuiti si pe mine pana nu il arde placa de tot.Tin sa precizez ca nu am nevoie de o placa mai buna:)

      4
      3

    • Ana Maria pe 14 Mar 2011, 18:41
      Bellissima Creativity

      Bellissima Creativity este o placa de par din ceramica, este foarte buna o folosesc de 2 ani , de 2 ori pe saptamana .Sta lins pana cand faci din nou dus.

      4
      12

    • blabla pe 3 Mar 2011, 19:35
      niste fete cu creierul egal cu multimea vida

      vai vai...saraca limba romana...; in locul parintilor sau sotilor/ fratilor vostrii v-as pune in mana un abecedar ca trebuie sa o luati de la zero, analfabetelor!

      13
      23

    • D.eiia pe 16 Feb 2011, 19:50
      placa .

      Buna ! Si eu imi indrept aproape zilnic parul cu placa :| [ 2-3 ori pe sapt. ] . Dar de la un timp mi s-a obisnuit ca imi sta aproape 4 zile :) . Placa Philips mi se pare cea mai buna :* .

      8
      4

    • alynna pe 5 Feb 2011, 19:05
      placa de par :P cum sa iti stea parul drept

      buna fetelor... vreau sa va spun cum imi indrept eu parul . Metoda mea este foarte buna. dupa baie, imi usuc parul si apoi dupa ce sa uscat folosesc ceara de par de la taft ( aceasta ceara este special conceputa pt indreptarea parului ) . dupa ce am dat parul cu ceara ( nu trebuie aplicata in exces ) se intinde cu placa .Va garantez ca nu o sa aveti probleme cu parul 3 zile. vam pupat !!! :*

      14
      1

    • giorgiana pe 24 Ian 2011, 20:10
      indinderea parului

      buna fetelor eu am parut nici lins nici cret..dar bufantt..:Dsi nu imi place delok...el intind mereu cu placaa...chear daca nu cred ca ii poate face bine..

      2
      5

    • Raluca pe 24 Ian 2011, 14:08
      Kerastase chroma thermique e solutia!!!

      Buna.fetelor! Eu am parul cret,dar nu asta e problema,ci ca mi l-am ars de la prea multe suvite decolorate. Am fost la un salon de lux si stilista mi-a facut tratament cu kerastase,iar reultatul a fost divin! Folosesc placa cam des acum,dar mi-am cumparat kerastase cu protectie termica si parul meu arata sanatos. Nu fac reclama firmei,ci doar dau un sfat fetelor care sunt ingrijorate de parul lor.

      5
      1

    • oana pe 1 Ian 2011, 04:14
      placa

      buna ..as vrea sa cumpar si e o placa de par pentru ca imi place ca il intinde si iy da un aspect placut nu stiu ce fel de placa sa imi iau ce firma am auzit ca philips si ca remington sunt cele mai bune ce imi recomandati?stiu ca ard parul dar nu o sa ma fac des dk te faci zilnik ti se arde parul si sa nu dai de mai multe ori pe aceeasi bucata de par si sa nu fie bucati amri ce placa imi recomandati?

      2
      3

    • karak pe 26 Dec 2010, 23:07
      placa de intins parul este buna mereu??

      eu imi fac cu placa in fiecare zi parul nu ma simt bine daca nu il fac

      3
      2

    • corina pe 24 Nov 2010, 11:00
      sampon indreptare tony&guy

      Ce stiti despre acest sampon, este eficient , se gasesc in farmaciile sensiblue , se spune ca ar fi produse bune, a folosit cineva ? ai putea renunta la placa sau sa o folosesti mai rar daca te speli cu acest sampon ? intretine parul mai bine ? (am mai gasit o placa de intins par Braun ES2 BK - cu ioni, cea mai tare tehnologie , oare merita ? :) ce sa mai vorbim de placile de la bionicproducts, in jur de 500 lei ).

      2
      1

    • corina pe 23 Nov 2010, 22:01
      placa par

      pana la urma care placa e buna , Remington vad in general ca le apreciati , dar cum , ceramica sau teflon, tb model cu abur sau cu ioni, ce model , cad ca sunt intre 100 - 200 de lei ;Multumesc

      0
      0

    • Diana pe 19 Nov 2010, 20:37
      PLACA!

      Cat costa o placa Remington?

      0
      3

    • madalina p pe 8 Nov 2010, 18:54
      placa:P

      eu am parul cret si nu prea imi place cum imi sta cu el despletit sau prins.asa ca imi intind parul o data cam la 3 zile.nu imi sta foarte drep cum mi-as dori pt ca nu am o placa foarte buna,dar imi voi lua una remington mi-am intins parul o data cu ea si sunt foarte multumita.dupa ce-mi spal parul folosesc un tratament pe baza de ulei de masline si sunt multumita.astept sa-mi mai creasca parul cu speranta ca va avea un aspect care imi va placea mai mult si il voi putea tine si despletit.cand eram mica aveam parul mai drept.dar o data ce am crescut firul de par e mai cret si mai gros.:((:((:((

      2
      1

    • gabriela pe 7 Nov 2010, 22:28
      regenerare

      maria, eu nu cred ca este adev asta...mie mi s regenereaza parul...si chiar mult.... si folosesc placa in continuare.De 4 ani eu nu am incetat sa imi intind paru cu placa

      4
      1

    • kiki pe 6 Nov 2010, 16:45
      .........

      nu pot sa renunt la plaka

      9
      0

    • Andreea pe 8 Oct 2010, 22:03
      placa...

      eu am parul vopsit,drept si cu Placa doar il intind putin la temperatura f mica(zilnic) :), o folosesc de cateva luni si nu il am absolut deloc ars si nici tocit la varfuri pt k folosesc 2 balsamuri la fiecare spalare+ masca(odata pe sapt) si ulei de masline....va sfatuiesc sa faceti si voi la fel,iar parul va avea un aspect f sanatos.Singura problema la mn e ca s-au subtiat firele de par :(. Va recomand la toate Remington pt k da rezultate ffff bune si nu are parul :D

      3
      1

    • doina pe 8 Sep 2010, 19:58
      placa!

      ce intrebari mai pot fi daca e clar un lucru: parul se regenereaza permanent, astfel cu cat mai mult timp dureaza pauza(in care nu folositi placa) cu atat mai mult parul isi revine. Dar mai tre sa tineti cont de cateva nuante, ca este nevoie de o ingrijire minutioasa datorita careia oferiti parului vitalitate, regenerare....eu mi-l intind zilnic cu placa de ceramica dar primesc zilnic complimente pentru un par sanatos si stralucitor.

      3
      1

    • iftimi paula daniela pe 8 Sep 2010, 17:31
      deteriorarea parului in cazul in care uzezi placa

      Buna!Sunt Paula si va scriu din Italia!Am o problema cu parul pentru ca il am usor ondulat si asa utilizez placa cam de 3 ori pe saptamana!Am firul de par foarte subtire si mi se ingrasa foarte repede!Utilizez balsam si un spray pentru protectie!As vrea sa-mi las parul sa creasca dar nu am cum ca trebuie sa-l tund mereu!Va multumesc si astept un sfat!

      1
      1

    • nykoleta pe 23 Aug 2010, 18:01
      ...

      rar fOlosesk plaka` de par dar de fiecare data cand imi intaind parul cu plaka pt.o zi sta drepth dar a dOua zi e ars sh mi se face la lOk ce pOt sa fak` sa nu mi se mai arda parul din cauza plaky` ??

      1
      2

    • moniana pe 23 Iul 2010, 15:43
      ....

      eu o folosesc in fiecare zi

      1
      2

    • catalina pe 6 Iul 2010, 15:30
      placa

      Eu folosesc placa de par odata pe saptamana. Trebuie sa o folosesc mai rar de atat?

      1
      1

    • maria pe 3 Iul 2010, 16:58
      ....

      va rog frm sa-mi ras si mie la intrebari ....

      1
      1

    • maria pe 3 Iul 2010, 16:55
      hmm.....

      este adevarat ca parul se regenereaza daca nu mai este indreptat timp de 3 luni??? asa mi-au spus multe fete si nu stiu sigur daca kiar asa este....imi puteti spune cv in leg cu aceasta problema?

      1
      1

    • maria pe 3 Iul 2010, 16:53
      suvite

      Daca imi fac niste suvite blonde si o sa ma indrept mereu este adevarat ca mi se arde parul mai rau....???

      2
      0

    • maria pe 3 Iul 2010, 16:52
      placa de par

      am si eu o intrebare...placa de la BOCH este buna??? astepr raspuns...va multumesc

      1
      1

    • mihaela pe 28 Iun 2010, 21:59
      folosesc placa in fiecare zi

      buna ma numesc mihaela si de jumatate de an folosesc placa.Nu este chiar foarte buna dar sunt multumita de ea .nu folosesc uleiuri de par atunci cand mi-l indrept .exista riscul de a ramane cheala.rog seriozitate si nu bataie de joc daca ar putea sa imi raspunda o persoana cu experienta plss.log mult.

      1
      0

    • raluca pe 23 Iun 2010, 17:05
      balsam de par pentru placa

      eu inainte sa imi intind parul cu placa folosesc un fel de gel numit "Collinge".nu pun prea mult pentru ca risc ca parul mau dupa 1 zi sa arate ca si cum nu las fi spalat de saptamani intregi. intradevar de cand ma dau cu acest gel nu imi cade foarte mult par, dupa ce il intind.mult succes.:-*

      0
      1

    • lorry pe 16 Iun 2010, 17:14
      placa Rowenta

      fetelor va rog sa-mi ziceti ce parere aveti de placa aceasta nou aparuta de la Rowenta? Nush ce sa fac dak sa-mi iau si eu

      1
      1

    • flory pe 2 Iun 2010, 16:18
      mda..

      poi kamy ...depinde ce placa folosesti,cat este de buna ..:)

      1
      1

    • vaduva miruna pe 31 Mai 2010, 21:17
      balsam

      imi spuneti si mie cum se numeste balsamul de intins parul?...as dori sa-mi trimiteti raspunsul pe email-ul meu

      0
      3

    • c@My pe 11 Mai 2010, 16:34
      vreau par drept:((:(

      eu imi inting parul cu placa si dupa aia mi se ridica varfurile in sus...nush ce sa fac cu el ca nu imi sta drept doar putin timp;))...ziceti`mi si mie va rog:D

      0
      1

    • deeEdEE pe 10 Mai 2010, 15:18
      ser pentru placa

      hey fetelor! si eu foloseam placa in fiecare zi,ca urmare parul meu a devenit foarte aspru si ars.Astfel,am decis sa iau masuri: mi`am cumparat sampon head&shoulders moisturizing scalp care(deoarece a inceput sa imi apara si matreatza) si mi`am comandat un un ser wella de la coafeza mea special conceput pentru protectzia parului impotriva placii.Nu mi`am mai intins parul de vreo o luna,m`am spalat numai cu shamponul si si am aplicat serul.Va jur ca da rezultate!Parul meu ishi revine pe zi ce trece.Serul putetzi sa vi`l comandatzi de pe site`ul wella sau va putetzi ruga hairstylist`ul sa va comande unul.

      0
      2

    • ruxy pe 7 Mai 2010, 21:49
      parul drept!

      buna! as vrea sa va pun o intrebare foarte importanta...parul meu este vopsit si folosesc sampoane si tot felul de chestii pentru par de marci profesionale deoarece mama mea este proprietara unui salon de infrumusetare...folosesc f des placa pentru ca parul meu este cret de a dreptul...este numai bucle...si eu vreau sa ies din monotonia mea creatza...va rog sa imi spuneti cum pot sa imi intretin parul drept deoarece folosesc foarte mult fixativ pentru a-i da un aspect riguros si drept

      0
      1

    • anca pe 25 Apr 2010, 14:23
      Parul meu!!!

      salut. deci am citit acest mic paragraf despre parul cret si mi se pare prea putin interesant sincer. parul meu este foarte cret, dar am o problema: atunci cand il spal, buclele sunt dese si mici, iar cand se usuca devin ondulate spre varf si drepte la radacini, de unde rezulta ca nici coafura nu imi sta niciodata cum trebuie. Cand il indrept imi ia foarte mult timp deoarece e mult par si suvitele sunt foarte marunte, si cand termin de indreptat nu are nicio o forma, cu toate ca il dau cu un ulei special pentru par drept, fara sa folosesc alte solutii. are cineva o idee mai buna pentru parul meu "rebel"?:))

      0
      0

    • mihaela pe 21 Apr 2010, 14:33
      par cret

      vreau sa intreb si eu ceva...am parul cret.Dak il intrept cu placa va sta fff drept?k nu vreau sa fie nici un onduleu.

      1
      2
    Pagina « 1 2 3 »

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod