Cum iti "asortezi" culoarea parului cu nuanta pielii?

Atunci cand iti doresti o schimbare radicala a coafurii, ai in vedere, de cele mai multe ori, alegerea unei alte nuante. Unele femei, mai curajoase sau mai nonconformiste, opteaza pentru nuante diametral opuse - de la saten inchis la blond, sau de la roscat la saten inchis (asa numita nuanta "mahon"). Te-ar tenta si pe tine o asemenea schimbare? In cazul in care raspunsul este pozitiv, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte. In principiu, culoarea poate sa arate extraordinar, insa, daca nu este "compatibila" cu nuanta pielii, efectul in ansamblu ar fi cel putin fortat, strident si nefiresc.

De altminteri, este important sa tii cont nu numai de nuanta pielii sau de cea a ochilor, ci si de culoarea naturala a sprancenelor, spre exemplu. De ce este importanta aceasta consonanta cromatica? Argumentul este simplu: dupa cum se stie, un par vopsit trebuie sa arate cat mai natural...
ceea ce este imposibil daca sprancenele tale sunt blonde, iar parul este saten inchis. O solutie ar fi creionul pentru sprancene, insa cel mai bine ar si sa tii cont de nuanta ta naturala.

Din pacate, multe femei au inca tendinta de a crede ca nuanta pe care o vad in cataloagele cu mostre sau la una dintre vedetele de televiziune, de pilda, li se va potrivi. Acest lucru nu este insa adevarat; orice stilist iti va spune ca in extrem de putine cazuri culoarea pe care o vei obtine este similara celei de pe ambalajul cutiei sau din catalog. Aceasta, chiar in eventualitatea in care mai intai parul este decolorat - o procedura extrem de agresiva, care nu este recomandata. Regula, in aceasta privinta, este ca nuanta trebuie sa fie cu maximum doua tonuri mai deschisa ori mai inchisa deca cea naturala.

In ceea ce priveste nuanta pielii tale, alegerea culorii parului are in vedere doua mari categorii: nuante reci, respectiv nuante calde.


Ten in nuante reci

Te regasesti in aceasta categorie daca pielea ta este foarte deschisa la culoare, cu unele accente de roz pal, iar culoarea venelor de la incheieturi este albastrie. De obicei, ochii sunt albastri sau cu unele irizari gri.

Cand iti alegi nuanta parului, ai in vedere urmatoarele aspecte: combinatia blond-ochi albastri constituie o imagine clasica si foarte agreabila din punct de vedere estetic (dar, daca ai pielea foarte deschisa, ar trebui sa renunti la idee - paloarea chipului va fi accentuata); brunet-ochi albastri este destul de neobisnuit, iar efectul - frapant (mai ales daca nuanta ta naturala este mai deschisa); in general, satenul pune in valoare albastrul ochilor si atrage atentia asupra privirii (aceasta regula este valabila si in cazul nuantelor de rosu, conditia fiind ca acestea sa nu fie prea deschise).


Regula de aur

Referitor la machiaj, incearca sa folosesti farduri in nuante calde, evitand bejul. Daca optezi pentru tonuri de roz, nu uita ca trebuie sa insisti asupra machiajului ochilor: numai daca acestia sunt intens conturati, vei evita un aspect mat si tern.

Ten in nuante calde

In cazul in care pielea nu este aproape translucida, iar culoarea venelor de la incheieturi este verzuie, te incadrezi in categoria persoanelor care au pielea in nuante calde. Analog, daca ai tenul masliniu. Culoarea ochilor variaza: negri, caprui sau verzi.

S-ar putea spune ca, in cazul tau, functioneaza perfect legea compensatiei: tonul cald al pielii iti lasa la dispozitie o varietate mult mai bogata de tonuri din care sa alegi. Pe de alta parte insa, daca ai ochi caprui, sprancene maro si iti doresti sa fii blonda, trebuie sa fii foarte atenta la nuanta pe care o alegi.


Ar fi cel mai bine sa-ti faci suvite, pentru ca este foarte dificil sa gasesti acea nuanta de blond care sa nu contrasteze inestetic, in raport cu restul trasaturilor.

Regula de aur

Din multe puncte de vedere, ideala ar fi nuanta "alunei" care, de altfel, este si foarte moderna in acest sezon. De asemenea, nuanta ciocolatei sau rosu inchis pot sa confere un plus de energie aspectului tau in ansamblu. Retine faptul ca, in cazul unei schimbari majore, este bine ca pentru inceput sa incerci un sampon colorant, si astfel iti vei da seama daca aceasta este imaginea pe care iti doresti sa o ai.



 

Comentariile 1-50 din 267

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 4 Iun 2016, 17:13
    Sa imi schimb culoarea parului

    Buna,as vrea sa-mi schimb culoarea parului,nuanta naturala este saten deschis si ochii albastri. Ce nuanta mi s-ar potrivi? Multumesc.

    0
    2

  • valy pe 9 Dec 2015, 16:50
    ce culoare ma avantajeaza?

    as vrea sa ma vopsesc dar nu stiu c mi se potriveste...

    0
    0

  • victoria pe 21 Oct 2014, 14:48
    ce culoare mi se potriveste

    am parul saten inchis si ochi caprui,ce culoare la par mi se potriveste pentru ami deschide tenul

    11
    3

  • victoria pe 21 Oct 2014, 14:48
    ce culoare mi se potriveste

    am parul saten inchis si ochi caprui,ce culoare la par mi se potriveste pentru ami deschide tenul

    2
    5

  • turcan loredana pe 30 Iun 2014, 14:22
    cum sa ma vopsesc

    buna eu am ten deschis ochii caprui sprancenele maro culoarea parului meu este castaniu inchis de ani buni ma-m vopsit numai bruneta as vrea sa ma fac o culoare deschisa oare mi-ar sta bine astept un sfat multumesc

    3
    0

  • Dana pe 26 Oct 2013, 15:31
    blond cupru

    Buna! Am parul saten inchis (bob cu breton), ochii caprui si tenul rece(roz) .As vrea sa imi vopsesc parul blond cupru intens.Am citit in unele articole ca nu ar fi recomandat iar in altele ca ar fi..D-voastra ce credeti?Ma puteti ajuta?Va multumesc :)

    5
    3

  • Avram Ada pe 24 Sep 2013, 13:17
    cum sa ma vopsesc?

    Buna, am tenul masliniu, ochi caprui si sprancenele negre. De cand ma stiu am fost bruneta. As vrea ceva mai deschis dar care sa nu necesite si vopsirea sprancenelor, Vreo solutie?

    10
    7

  • Evelina pe 2 Feb 2013, 14:22
    Culoare par

    Sunt blonda de mica,insa cu timpul mi s-a mai inchis culoarea parului,asa ca in momentul de fata culoarea parului meu este un blond deschis spre mediu.Mi-as dori totusi sa incerc un saten deschis(nuanta alunei mai exact),insa nustiu daca mi-ar sta bine...Precizez ca am un ten fffff deschis si ochi albastri-gri.Va rog sa-mi spuneti,m-ar prinde aceasta culoare???

    22
    13

  • Dayana pe 29 Dec 2012, 16:37
    vreau sa ma vopsesc

    Buna!!un sfat va rog...sunt saten inchis ochii caprui tenul alb..mi`ar sta bine roscata??

    10
    0

  • mely pe 27 Dec 2012, 19:52
    cum mi-ar sta ciocolatiu

    buna...ochii caprui tenul alb dar nu foarte si culoarea mea naturala este saten...mi sa-r potrivi ciocolatiu???????????

    14
    0

  • Diana pe 17 Dec 2012, 18:26
    ce culoare mi s-ar potrivi la par?

    Buna! Am ochii albastri spre gri, tenul deschis, iar nuanta naturala a parului este saten inchis, iar lungimea parului este medie. Va multumesc mult!

    10
    0

  • Denny pe 17 Iul 2012, 11:40
    ash dori un mic sfat

    buna.sunt satena(inchis)-natural ,ochii verzi sh tenul masliniu .am fost vopsita cu mai multe tonuri de rosu,iar aqm mi-am facut rosu inchis...nu sunt sigura dak ma prinde chiar bne...sa ma vopsesc putin mai deschis?

    16
    1

  • mali pe 2 Iul 2012, 20:57
    prima oara cand ma vopsesc

    Eu am culoarea parului saten inchis,ochii caprui,tenul meu este deschis.Si as vrea sa ma vopsesc caramel si nu stiu daca mie mi sar potrivii,daca miar sta bine.Si imi place foarte mult parul de culoare roscat si nu stiu cum mi-ar sta.Va multumesc si astep un raspuns.

    6
    2

  • Dana pe 9 Iun 2012, 01:17
    va rog dați-mi un sfat

    am făcut o prostie destul de mare.Culoarea naturală a parului meu este un saten inchis inchis, aproape negru.am trenul de o culoare calda si ochii căprui spre negrii. de câteva luni m-am vopsit un saten puțin mai deschis cu tenta spre roscat. dar acum mulți prieteni mi-au spus ca parca mai ok îmi stătea înainte bruneta. Așa ca acum mi-am cumpărat o vopsea de nuanta negru negru cu reflexii albastre ( pt ca îmi place cum sta pe multe fete aceasta culoare). am luat bretonul si l-am vopsit doar pe el ca sa vad sigur dacă mă prinde si pe mine culoarea. si NU îmi sta bine deloc. Parca sunt emo ,deci in niciun caz nu mă voi vopsi așa pe tot parul. Acum problema este: cam ce nuanta de negru mi s-ar potrivi?? negru ciocolatiu sau cam așa ceva mă gândesc ... E ok? Si cum pot sa îmi aduc tot parul la o singura nuanta ( pt ca e mare diferența intre breton si restul parului) as vrea sa mă duc cât mai repede sa îmi cumpăr o alta vopsea mai potrivită weekendul asta pt ca nu mă pot duce la școala așa !!! VA ROG MUUULT AJUTATI-MĂ cu o idee cam ce cu culoare sa mă fac si cum sa îl fac sa deschid partea ce am colorat-o ( bretonul).

    7
    1

  • dana pe 3 Mai 2012, 14:45
    vreau sami schimb culoarea parului

    buna ma numesk dana am ochi caprui si parul meu natural este blond dar mam vopsit brunetta si acuma numai stiu ce culoare sa ma mai fac am fost vopsita multe culorii si iar acuma vreau sa ma fac brunetta cu suvite blonde faza e ca nustiu daca miar sta bine si numai stiu cum si ce culoare sa ma mai fac la par D: raspundetimi si mie daca aveti placere sa ma ajutati si pe mine si sami dati vrun sfat mersik pop

    18
    4

  • lissu' pe 2 Apr 2012, 13:05
    vreau si eu sa ma vopsesc pt prima oara.....

    buna , am 15 ani si vreau si eu sa ma vopsesc roscata :) . parul imi este medium ( ca lungime ) sunt satena cu suvite blonde , ochii imi sunt negrii , nu stiu ce culoare are tenul meu dar la fondul de ten mi se potriveste nuanta a 2 . . vreau si eu un sfat bun MULTUMESC :-*

    10
    1

  • nitescu oana pe 16 Mar 2012, 15:19
    ce nuanta de vopsea mi sar potrivi

    buna am oki caprui ,deschisi, parul castaniu inchis,tenul masliniu credeti ca mi sar potivi un ceocolatiu deschis sau un blond aluna multumesc

    25
    0

  • Cristina pe 14 Mar 2012, 19:59
    buna

    as vrea si eu o schimbare.........sunt bruneta acuma si mas face blonda si nush cum miar sta ochi mis caprui...as vrea si eu un mik detaliu multumesc

    7
    2

  • Made pe 5 Mar 2012, 10:16
    dragut...

    E foarte interesant ca toata lumea intreaba, dar nimeni nu raspunde.Am sa incerc sa raspund eu in masura posibilitatilor, din calitatea de hair stylist, incepand cu cele mai noi intrebari: @ramona: e foarte important de stiut cu ce te-ai vopsit.Daca ai folosit vopsea din comert si te-ai vopsit acasa, nu poti deschide culoarea fara decolorare si in niciun caz si 3 tonuri si uniform. Incepe s-o deschizi prin suvite.La salon. @ralu: Nu stiu ce-i aia "ten mediu", nu prea exista asa ceva.Poate esti bronzata, sau poate in general folosesti un fond de ten mai inchis decat nuanta tenului si ai uitat care e culoarea lui naturala (si eu la fel). Daca totusi chiar asa e, cum zici, adica ai ochi albastri si tenul inchis, masoara culoarea sprancenelor, si imagineaza-ti una cu 3 tonuri mai deschisa.Atat poti sa te faci de blonda, nu mai mult.Cat despre ciocolatiu sau capuccino, go 4 it. O sa-ti vina bine. @lavynush,culoarea parului nu poate fi deschisa mai mult de un ton fara decolorare, iar daca e deja vopsit, nici atat. Un decolorat la un salon bun e mai putin ofensiv decat orice vopsea de la Mega Image iti pui tu pe par fara decolorare. @iulia.Blondul e o culoare grea, nu iese acasa niciodata asa cum vrei.Daca vrei sa-ti iasa uniform, pui o nuanta mai deschisa la radacina si nuanta dorita pe lungime.Apoi, la cateva zile, aduci la aceeasi culoare radacinile.Iese uniform, dar n-o sa fie nuanta din vis.Asta pentru ca amestecuri de pigmenti nu te pot invata sa faci aici :) @Andreea13 ,sper ca nu ai 13 anisori.Ti-ar sta bine blonda, dar o nuanta calda, de miere.NU cenusiu, nu se mai poarta si imbatraneste.In plus scoate in evidenta orice ai rosu pe fata, de exemplu un cos :). @Andreea, daca ai incapea pe mana mea, eu te-as face ROSU! nu roscat, nu aramiu, nu portocaliu.Rosu curat.Si ti-ar veni senzational cu ohii aia verzi si tenul masliniu. @Bianca. Eu una nu incurajez trecerile astea radicale, asa pe nevazute.Ar trebui sa ai o fata perfecta ca sa nu arati ca "cioara vopsita".Apoi, daca ai sub 20 de ani, e greu sa nu-ti stea bine ceva.Daca ai mai mult...lucrurile se schimba.Du-te sa te VADA un hair stylist. @Olteanu Lucia: Blondul da dependenta.Nu stiu sa fi inchis vreodata culoarea unei blonde care sa nu vina inapoi trista si depresata ca vrea sa fie din nou blonda.Si se poate, dar parul sufera rau de tot.Teoretic, dupa cum te-ai descris, ti-ar sta bine "ciokolatiu" (desi aici nuantele sunt infinite), incearca mai intai un sampon nuantator de care scapi intr-o saptamana si vezi cum te impaci cu noua culoare.Si daca e bine, da-i drumul la vopsea permanenta. @gliga Camelia: pentru breton are mai putina importanta culoarea ochilor, e esential cata frunte ai.Fata alungita, da, te recomanda pentru breton.Dar daca ai fruntea ingusta, mai bine scurtezi parul decat sa tai breton.

    7
    2

  • RAMONA pe 1 Mar 2012, 15:59
    vopsirea parului

    Buna,m-am vopsit acum trei luni roscat mahon.Mi se pare prea puternica culoarea si as vrea sa o deschid cu 2-3 nuante dar fara decolorare.Va rog frumos sa-mi spuneti ce vopsea ,ce culoare sa aplic peste acest rosu.Multumesc

    6
    0

  • ralu pe 22 Feb 2012, 21:19
    culoare par

    buna ! eu am ochii albastri si tenul mediu nici deschis nici inchis , mi ar sta bine cu un ciocolatiu sau capucino?

    0
    3

  • ioana pe 21 Feb 2012, 15:55
    ce culoare de par m'ar avantaja?

    Buna ! Sunt bruneta am ochii caprui inchis, fata ovala,culoarea pieli este deschisa........ as dori sa imi schimb culoarea parului si nu stiu ce culoare m'ar avantaja. var rog sa ma ajutati.

    6
    4

  • D. pe 16 Feb 2012, 19:28
    vopsirea parului

    buna,am si eu nevoie de un sfat.Culoarea naturala a parului meu e saten,dar din prostie m-am vopsit roscata,shi se vede foarte urit.Am tenul mediu,nici prea deschis,nici prea inchis.As dori sa ma vopsesc un ciocolatiu,sau un saten inchis.Ar trebui sa ma decolorez,sau o sa se acopere?Va rog mult sa ma ajutatzi cu un sfat.mersi

    5
    0

  • izabella pe 16 Feb 2012, 01:37
    sfat

    buna julia ti sar potrivi foarte bine un saten deschis,si asta urgent pt.ca negru nuuuuuuuuuu si nu ....si nu .....bafta si pupik

    3
    0

  • izabella pe 16 Feb 2012, 01:30
    sfat

    buna julia parerea mea nu negru nu si nu si un .....un gastaniu deschis ti sar potrivi ....

    3
    0

  • dana pe 16 Feb 2012, 01:10
    cum sa ma vopsesc

    Buna,vreau sa ma vopsesc si nu stiu care ar fi culoarea cea mai potrivita.sunt satena,ochii schimbatori caprui-verzi,tenu in nuanta calda.va multumesc

    6
    0

  • lavynush pe 2 Feb 2012, 17:19
    hey

    Buna...as vrea si eu sa imi skimb culoarea parului...este saten inkis si as vrea sa ma vopsesc un ciocolatiu deskis...ce vopsea trebuie sa imi iau?nu vreau sa ma decolorez...:D:D:D

    7
    2

  • ella pe 30 Ian 2012, 04:17
    salut

    salut ! as vrea sa imi schimb culoarea parului, e saten inchis, am ochii negrii, am tenul deschis la culoare, ce culoare credeti ca mi s-ar potrivi ? as vrea sa schimb culoarea parului mai deschis ! Multumesc XX

    0
    3

  • raluca pe 22 Ian 2012, 15:01
    nuanta parului

    buna.am parul negru,ochii caprui.pielea medie ...as vrea o culoare mai deschisa la par dar nu stiu daca o sa_mi stea bine.ma gandesc si la suvite...ce nuanta credeti ca ma avantajeaza???

    6
    0

  • iulia pe 19 Ian 2012, 20:43
    nu imi reuseste niciodata culoarea dorita

    BUNA,ma fac de foarte mult timp blonda dar niciodata nu reusesc sa ma multumesc am tenul deschis ochi caprui eu ma vopsesc tot timpul singura si imi doresc sa imi dati un sfat cum sa ajung la o singura nuanta de blond de fiecare data radacina este o alta culoare fata de restul parului stiu k necesita decolorarea dar prefer sfatul vostru imi doresc un bond cenusiu nu f inchis va multumesc

    15
    3

  • ioana pe 11 Ian 2012, 17:13
    culoarea parului

    buna vreu si yo sa ma vopsesc da nu sunt sigura k o sami stea bine am culoarea parului saten si vreu sa ma vopsesc blonda..o sami stea bine??

    13
    0

  • andreea13 pe 9 Ian 2012, 17:06
    vopsirea parului

    Buna,vreau sa-mi ati si mie un sfat cum sa ma vopsesc.Sunt satena cu ochi verzi,ten alb,fata rotuna si port ochelari.intrebarea mea este ce culoare sa ma vopsesc?ma-si face un gri sau blond,oare cum mi-ar sta?va rog ajutatima!multumesc anticipat

    2
    3

  • Andreea pe 6 Ian 2012, 14:10
    ce vopsea sa folosesc?

    Buna!De mult timp vreau sa ma fac roscata si nu stiu sigur daca o sa-mi stea bine deoarece am pielea putin mai inchisa la culoare, ochii verzi-albastrui si sprancenele negre.Ce credeti?:-s

    1
    7

  • ionela pe 28 Nov 2011, 14:36
    culoarea parului

    buna,as avea si eu o pb poate ma puteti ajuta:eu sunt blonda cenusiu natural am ochi verzi si sprancenele blonde.dar as dori sa fac o schimbare as dori sa ma tun bob am fata rotunda am mai fost si toata lumea mi-a sp k mi-a stat bine dar as dori sa ma vopseasc dar nu sti ce nuanta s-ar potrivi.va rog un ras.multumesc

    7
    2

  • Bianca pe 26 Nov 2011, 17:27
    parul

    Buna !!!...Sunt bruneta,am ochii caprui....si m'am gandit sa ma vopsesc un blond mai deschis,dar acum nu stiu,pt ca am sprancenele negre si nu stiu daca mi-ar sta bine:D....As vrea sa aud o parere !!!

    26
    6

  • olteanu lucia pe 21 Nov 2011, 02:09
    ce culare miar sta mai bn ?

    mar interesa sa stiu ,daca sa ma fac ciokolatie sau nu,, sunt blonda alb in cap ,am okhii verzi, si sprancenele negre , nu imi sta rau ,dar vreau sa ma fac cioko si nu am curaj .. mie frica ca poate nu o sami steie bn ..va rog sa ma ajutati ..

    12
    12

  • geo pe 15 Nov 2011, 19:25
    ce culoare mi-ar sta bine

    buna.sunt saten inchis(culoarea mea naturala) si pana acum am fost doar bruneta vopsita..as vrea sa stiu cu ce alta culoare mi-ar sta bine..am ochii caprui spre negru ....

    18
    6

  • gliga camelia pe 14 Oct 2011, 18:50
    vreau sa ma vopsesc..ce culoare mi sar potivi?

    as vrea sa ma vopsesc,am par lung,ochii caprui,fata putin lunguiata,,si as vrea sa stiu daca sar putea sa imi fac breton

    28
    3

  • Violeta pe 8 Oct 2011, 16:39
    ce nuanta de par mi s-ar potrivi

    Buna ! :) Va rog sa ma ajutati , as vrea sa imi schimb culoarea parului dar nu imi dau seama ce culoare mi s-ar potrivi . Nu m-am vopsit pana acuma niciodata.Sunt bruneta,am ochii verzi , sprancenele-mi sunt negre si am fata putin alungita. Culoarea pielii mele nu este foparte inchisa nici foarte deschisa . Va multumesc mult !

    18
    4

  • lacrimioara pe 8 Oct 2011, 16:34
    ce nuanta de par mi s-ar potrivi

    Buna ! :) Va rog sa ma ajutati , as vrea sa imi schimb culoarea parului dar nu imi dau seama ce culoare mi s-ar potrivi . Nu m-am vopsit pana acuma niciodata.Sunt bruneta,am ochii verzi , sprancenele-mi sunt negre si am fata putin alungita. Culoarea pielii mele nu este foparte inchisa nici foarte deschisa . Va multumesc mult !

    14
    6

  • irina pe 27 Sep 2011, 11:50
    alegerea culorii

    buna as vrea sa stiu ce culoare s-ar potrivi pentru un par saten inchis,lung,cretos-pufos,tenul pielei putin inchis,ochi verzi cu fata rotund-patrata

    13
    5

  • deea pe 8 Sep 2011, 00:15
    vopsirea parului

    buna,am ochii verzi,tenul masliniu,bruneta,c culoare mi s-ar potrivi?.ms

    17
    7

  • soryna pe 7 Sep 2011, 15:08
    vopsirea parului

    buna am ochii caprui, parul saten, fata ovala.....cu ce culoare m-as putea vopsi??? multumesc frumos:)

    19
    8

  • ionelia pe 22 Aug 2011, 13:29
    vopsirea parului

    Buna!...as vrea sa ma vopsesc dar nu stiu ce culoare...am ochii caprui,sprancenele negre..si sunt mai deschisa la fata....M'am gandit la un ciocolatiu,parul de asemenea nu l-am vopsit niciodata...Ati putea sa imi dati un sfat va rog?

    34
    3

  • ivanov-alina pe 11 Aug 2011, 22:02
    culoarea ciocolatiu cum arata?

    Buna fetelor,eu sunt noua pe aici ,si as vrea sa va intreb daca mi s-ar potrivi ciocolatiu,aaaa,am uitat sa ma sescriu ca sa va dati seama cat de cat Sunt bruneta cu ochii negri(caprui)dar tenul e de culoare mai inchisa,astept raspunsul vostru .............plz

    32
    4

  • Adelina pe 11 Aug 2011, 17:10
    ce culoare mi s-ar potrivi

    Buna,am tenul galbui ,ochii caprui,sprancenele gri,culoarea naturala a parului meu este ciocolatiu[maro deschis] ,am fost vopsita neagra ,nu mi-a stat bine si vreau sa stiu daca mi-ar sta bine un blond barbie sau ce credeti ca mi-ar sta bine?astept raspunsul .multumesc!

    8
    4

  • cata pe 11 Iul 2011, 05:30
    buna as vrea sa stiu ce culoare si ce tunsoare mi s'ar potrivi

    Parul meu natural este saten inchis dar as dori sa'mi schimb culoarea si tunsoarea. Am fata ovala, ochii caprui , sprancenele saten inchis. tenul mai deschis, Astept un rasp multumesc mult:*

    47
    8

  • Alisia pe 4 Iul 2011, 19:35
    Ce nuanta ar trebui sa folosesc.

    Buna am tenul deschis,ochii negri,am parul saten deschis si ondulat dar il indrept cu placa si sprancene negre si nu stiu ce culoare mi s-ar potrivi.Tind sa cred ca blond deoarece parul meu bate intrun saten spre auriu...

    10
    5

  • oana pe 29 Iun 2011, 23:21
    buna

    buna sunt blonda ,ochii verzi ji tenu destul deschis si as vrea sa ma fac un saten ciocolatiu ...ce ziketi?:D astept un rasp ms:P

    2
    16

  • byby pe 24 Iun 2011, 01:28
    ce culoare sa ma vopsesc

    am ochii albastri-verzui,culoarea naturala a parului este saten dechis si am tenul deschis la culoare vreau sa ma vopsesc dar nu stiu ce culoare mi s-ar potrivi

    35
    7
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod