Cum isi ingrijeste Alexandra Dinu parul blond

Alexandra Dinu a descoperit noi metode eficiente de ingrijire a parului blond, in mod special dupa ce a ales o noua nuanta pentru vara lui 2015. Actrita dezvaluie care sunt secretele din spatele parului sau frumos, sanatos si plin de volum.
“De regula nu imi schimb radical culoarea parului decat atunci cand un rol mi-o cere. Insa imi place sa descopar noi nuante de blond, asa cum am facut recent cand am optat pentru un mix de Ivory Nude Blonde si Sand Nude Blonde din noua gama de vopseluri de la Elgon. Sunt nuante fresh, numai potrivite pentru vara”, declara Alexandra Dinu.

Pentru ingrijire, Alexandra mizeaza atat pe uleiuri si masti naturale cat si pe un produs revolutionar si inovator de ingrijire, care acum nu-i lipseste niciodata din geanta.

“De-a lungul timpului am incercat multe tratamente naturiste pentru a-mi pastra parul sanatos si plin de volum.
Parul blond necesita o ingrijire atenta si mereu folosesc uleiul de argan sau masti naturiste cu ulei de masline, galbenus de ou si cateva picaturi de lamaie pentru ca acesta sa fie frumos si placut la atingere. De curand am descoperit insa un nou produs minune, Sublimia de la Elgon, premiat international pentru inovatie. Acesta disciplineaza si texturizeaza parul, are actiune Anti-Ageing, ofera luciu si protejeaza de razele UV. Nu-mi lipseste niciodata din trusa mea de produse cosmetice. Cand am o premiera de film aplic produsul dimineata, imediat dupa dus, iar pana seara parul arata minunat”
, marturiseste Alexandra Dinu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod