Cum a fost realizată coafura spectaculoasă purtată de Lady Gaga la Premiile Grammy

Lady Gaga reușește să atragă toate privirile la fiecare eveniment la care participă, iar gala premiilor Grammy din acest an nu a făcut excepție.
Cântăreața și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o superbă ținută Armani Prive compusă din salopetă neagră din dantelă și rochie cu trenă foarte lungă, pentru care a avut nevoie de numeroși asistenți, astfel încât să fie bine așezată pentru poze. Vedeta a purtat în piept trandafiri albi și simbolul mișcării Time's Up, în semn de solidaritate față de campania ce are rolul de a stopa hărțuirea sexuală. 

Dar fără îndoială, coafura a fost cel mai spectaculos element al look-ului său.
Odată ce s-a întors cu spatele, Lady Gaga ne-a permis să vedem cât de mult efort a depus echipa sa pentru a obține o apariție impecabilă pe covorul roșu. Vedeta a purtat o coafură complicată ce imita aspectul unei cozi împletite de tip corset.


Coafura a fost creată de hairstilistul Frederic Aspiras, care a postat întreg procesul de realizare pe Instagram, pentru ca fanii vedetei să poată recrea look-ul dacă doresc, deși pare extrem de dificil să faci singură o astfel de coafură complicată.
Din imaginile postate de specialist, au fost necesare patru produse de styling, trei tipuri de piepteni și extensii de păr.




După ce a împletit părul în două cozi în stilul coadă de pește, hairstilistul Frederic Aspiras a folosit un șnur din piele pentru a le lega între ele.
Rezultatul final a fost un aspect de coadă tip corset.




Bineînțeles, nu doar coafura celebrei Lady Gaga a făcut senzație la Premiile Grammy 2018, ci și machiajul său spectaculos. Makeup artistul Sarah Tannon a scris despre ceea ce a inspirat-o să realizeze machiajul artistei. "Machiajul ochilor purtat de Gaga a fost inspirat de cerul înstelat al nopții. Romantic și uluitor, pentru a complimenta superba creație Armani Prive", a scris makeup artistul pe Instagram.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod