Coafuri pentru Revelionul 2017. 20 de stiluri din care să te inspiri

Buclele lejere sunt întotdeauna o alegere sexy pentru orice petrecere. Descoperă și alte stiluri pe care să le încerci în noaptea de Revelion
Uită de coafurile rigide precum cocurile strânse perfect, buclele definite impecabil sau părul perfect drept. Anul acesta, stilurile care au făcut furori sunt cele lejere, relaxate, care oferă un look aparent neglijent și cât se poate de sexy. Iată câteva idei de coafuri pentru noaptea de Revelion:

Împletiturile pe o parte

Părul lăsat liber, ușor texturat pentru a obține bucle lejere, se va transforma într-o coafură originală și modernă dacă vei împleti în lateral o coadă la nivelul rădăcinilor. Vei imita astfel stilul părului ras pe o parte, stilul din anii trecuți al fetelor îndrăznețe, care a devenit acum o coafură foarte populară.

Cocul răvășit

Nu trebuie să fii un expert în realizarea coafurilor pentru a obține rapid un stil perfect pentru noaptea de Revelion. Un simplu coc la spate, prins aparent neglijent, este soluția ideală pentru un look sexy, care se va asorta de minune cu orice rochie.
Texturează părul folosind foarte puțin spray fixativ înainte de a-l prinde în coc.

Împletiturile masive

O coadă care pornește din creștetul capului, împletită masiv, va oferi impresia unei coafuri rebele, ce amintește de o creastă. Este un stil care se potrivește foarte bine unei ținute de club. După ce ai împletit părul, folosește coada subțire a unui pieptăne pentru a răsfira ușor împletitura. Va avea în acest fel mai mult volum.

Noduri de păr

Un alt stil care amintește de o creastă rebelă este cel al nodurilor în păr, realizate foarte ușor pe o coadă prinsă în creștet. Folosește eleastice transparente pentru a prinde coada în mai multe locuri, pe lungime, și creează nodurile trăgând ușor părul în afară.
Fixează apoi coada pe cap cu ajutorul agrafelor mascate. Ai obținut astfel o coafură perfectă pentru Revelionul petrecut în club.
 

Bucle elegante

Buclele masive, în stil retro, sunt de asemenea o alegere perfectă pentru noaptea de Anul Nou. Se potrivesc cel mai bine ținutelor și petrecerilor elegante, fiind foarte potrivite pentru rochiile lungi. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod