10 nuanțe de blond închis pe care să le încerci în 2017

Are un aspect natural, reușește să îndulcească trăsăturile și are capacitatea de a te face să pari cu ani buni mai tânără
Nuanțele de păr cât mai naturale au luat treptat locul celor extreme, așa cum este, de exemplu, blondul platinat. Starurile de la Hollywood sunt o sursă excelentă de inspirație pentru noi nuanțe și culori de păr, atunci când rămâi fără idei.

Iar blondul închis se pare că a devenit favoritul starurilor. Această nuanță se află, de asemenea, printre tendințele pentru colorarea părului în 2017.

Are un aspect natural, reușește să îndulcească trăsăturile și are capacitatea de a te face să pari cu ani buni mai tânără.
Un alt avantaj al blondului închis ține de întreținerea și obținerea acestei culori. Dacă ești șatenă, poți obține treptat o nuanță de blond închis fără să apelezi la decolorare, așa cum ar fi necesar în cazul blondului platinat.

Trecerea de la rădăcinile închise la culoare către vârfuri mult mai deschise, inspirată din stilul ombre care a fost în tendințe câțiva ani la rândul, face ca adoptarea unui blond închis să fie mult mai simplă.

Încearcă un blond caramel cu nuanțe calde de auriu, precum Jennifer Lopez, dacă vrei o culoare ușor de întreținut.
De asemenea, șuvițele blonde integrate într-un șaten închis au capacitatea de a oferi mai multă luminozitate părului, așa cum o demonstrează stilul purtat de frumoasa actriță Halle Berry.

Și tranziția dintre rădăcini într-o nuanță rece de blond cenușiu, către vârfuri de un blond miere te va ajuta să obții un look natural și impresia de mai multă strălucire, așa cum este și în cazul stilului purtat de actrița Elizabeth Olsen, sora cea mică a celebrelor gemene Olsen.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod