Coafuri pentru parul scurt

Coafura este "cartea ta de vizita", iar felul in care iti aranjezi parul spune multe despre tine. Cum parul scurt este din nou in voga, pentru ca am vazut asta la multe vedete, ti-am pregatit o serie de coafuri care te pot ajuta sa faci alegerea perfecta.

Credit foto: allure.com
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vandut_de_parinti pe 30 Nov 2010, 11:34
    hey

    eu sunt tunsa periuta "nu stiti ce freza as putea sa-mi fac :))"glumeam desigur eu fac economie la sampon si asa e criza :D:P

    2
    2

  • ioanac pe 25 Sep 2010, 23:21
    Katie Holmen

    cred ca e tipa destul de simpatica si ii sta bine tunsa scurt. E un aspect tinereesc. Dar si dupa expresivitatea ochilor. Dragalasa

    0
    2

  • dianacabau pe 24 Sep 2010, 11:51
    Super topic

    Eu mi-am taiat oarul la inceputul verii, aproximativ ca Marley Shelton. Nu regret deloc ca dintr-un par lung, pana pe la jumatatea spatelui am trecut la par scurt, mi se pare mult mai sexy si sunt atatea modelitati e a-l aranja sa arate zilnic altfel. Pe deasupra este extrem de usor in ingrijit :)

    2
    0

  • Sanziana pe 31 Aug 2010, 10:42
    Sugestii

    Eu as avea mereu sugestii, depinde insa de domeniu. Uite, la casa si gradina de exemplu mi-ar placea foarte mult sa aflu cate ceva despre bambusi (cum se taie, cum se inmultesc, ce e de facut daca se ingalbenesc etc) sau despre animalutzele de casa (subiectul asta e destul de larg). La moda/frumusete mi-ar placea sa citesc mai multe despre cum poti fi chic, fara a avea nevoie de un buget foarte mare si tot asa. :)

    3
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 30 Aug 2010, 19:28
    @Sanziana

    Ma bucur ca ti-au placut coafurile! Mai ai si alte sugestii de articole?:-)

    0
    0

  • Sanziana pe 30 Aug 2010, 14:30
    Multumim ca acceptati sugestiile noastre

    Acum catva timp comentam aici ca nu avem niciodata coafuri cu parul scurt, care pot fi si ele extrem de atragatoare. Dar iata ca cineva s-a gandit si la acest aspect si ne-a dat cateva exemple din care unele sunt chiar delicioase. Sunt coafuri pentru femei cu personalitate, indraznete, care au incredere in feminitatea lor. Multumim ca acceptati sugestiile noastre.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod