Coafura de star

Hair stilistul italian Massimo Pradella iti dezvaluie care sunt cele mai moderne tunsori si coafuri, cum sa te aranjezi pentru petreceri si ce culoare sa alegi pentru a-ti vopsi parul si a te inscrie in tendinte.

Massimo Pradella, international brand ambasador Compagnia del colore, a sustinut in Bucuresti, in luna noiembrie, seminarul "Culoarea si stilul italian in conceptia Compagnia del colore", eveniment organizat de distribuitorul acesteia in Romania, Axelle.

In cadrul seminarului au fost prezentate ultimele tendinte in tunsori. Potrivit acestora, se poarta taieturile cu forme in degrade, parul care include doua tunsori intr-una singura: o anumita tunsoare pentru partea superioara a parului si alta pentru cea inferioara.

Daca nu ai timp sa ajungi la coafor inainte de a merge la petrecere, Pradella te sfatuieste sa iti strangi parul intr-un coc elegant, in stilul anilor 50'. De asemenea, poti merge si pe un coc simplu cu cateva suvite rebele. Daca mergi la coafor poti insa alege pentru noaptea de Revelion o coafura mai sofisticata.

Parul lung poate fi pastrat inca desi nu mai este la moda. Tendinta merge catre parul mediu si chiar mediu spre scurt. La petreceri se mai poarta parul drept insa cel ondulat, in bucle mari, ii va lua in curand locul.

In cazul in care ai parul lung si nu vrei sa renunti la el, Pradella iti recomanda sa il vopsesti in doua culori. Combinatiile de culori cele mai indicate sunt aramiu inchis si aramiu deschis sau aramiu mediu cu violet.

Suvitele nu mai sunt la moda, ele fiind inlocuite de colorarea pe zone mai largi. Nu este vorba de o culoare in degrade ci de zone de contrast care pun in evidenta tunsoarea. Daca vrei sa iti vopsesti parul intr-o singura culoare pentru a-l intretine mai usor, hair stilistul italian te sfatuieste sa alegi o nuanta de roscat sau una de blond rece.

Daca ai parul scurt si vrei o schimbare de look de Sarbatori poti apela la extensiile de par. Ele sunt inca moderne, iar in 2008 vor fi din nou in atentie datorita unei noi tehnici de atasare cu bioadeziv.

In cazul in care nu obisnuiesti sa iti vopsesti parul ci alegi sa faci o schimbare cu ajutorul rimelului pentru par, Pradella te indeamna sa uiti de el deoarece nu mai este deloc folosit in hair style.

Massimo Pradella a fost stilist oficial la Miss Univers si la Festivalul de la San Remo, el fiind castigator a numeroase concursuri internationale de prestigiu si profesor la Academia de Arta din Milano.



 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonii pe 11 Apr 2010, 15:50
    :d

    este italian...si frzurile si coafurile ..sunt de scena stiu asta pt k lukreaa ku mama

    2
    1

  • popescu ana pe 4 Mar 2010, 15:03
    buna as dori sa-mi trimiteti galeria foto cu cele mai interesante coafiuri pentru par mediu si scurt,forma fatei --ovala!

    Buna,as vrea sa-mi schimb coafura,culoarea parului si as vrea sa privesc foto mai multor coafuri sa pot alege ceva frumos.As vrea ceva pentru forma fetei ovale si par des.Va rog foarte mult!

    3
    1

  • lavinia pe 21 Dec 2009, 16:33
    va rog frumos

    buna as dori sa-mi trimiteti galeria foto cu cele mai interesante coafiuri pentru petreceri

    1
    2

  • andreiusca pe 31 Mai 2009, 18:43
    coafurile

    Ce sa spun ? Asa si asa

    1
    1

  • bianca pe 1 Mar 2009, 11:28
    frezuri

    is misto unele dar altele groaznice sin eu am una asemenea

    1
    1

  • lumin pe 14 Ian 2009, 22:53
    frezura

    vreau sami schimb frezura si stiu ca ma puteti ajuta,am parul putin cret si lung de45cm vreau breton dar nu stiu cum sal fac fata mi e ovala............sunteti faini si o sa aveti succese !!!!!!!!!!!

    1
    1

  • Roxy pe 6 Dec 2008, 19:07
    :)

    astea sunt la misto?:)

    0
    1

  • myra pe 4 Dec 2008, 20:16
    coafuri

    va rog mult de tot..postati cateva coafuri si pentru parul cret..eu am parul cret (lung) si sincer nu mai stiu ce sa-i fac..nu prea am multe optiuni..va multumesc!!!

    1
    0

  • Parvu Alina pe 29 Nov 2008, 15:40
    Nu stiu ce se fac cu parul meu

    buna.as dori sa imi dati o idee cum sa imi aranjez parul,ma refer ca nu stiu ce coafura e la moda.am parul mediu si putin cret.as dori sa imi recomandati o coafura si metode de intretinere a parului.eu imi doresc sa fie o cofura moderna si sa am parul drept.am incercat multe metode dar fara reusita.va multumesc pentru ajutor.

    2
    1

  • diana asem pe 15 Nov 2008, 20:23
    coafuri

    as vrea sa dati o coafura pentru o femeie business

    0
    1

  • anonim pe 6 Nov 2008, 04:37
    ce pot face singura?

    Mie imi plac coafurile, sint chiar sofisticate si in pas cu moda,as dori mai multe sfaturi despre cum mentin si aranjez aceste coafuri fara ajutorul unui stilist? ce pot face singura, acasa, pt a avea o coafura de invidiat?

    0
    1

  • ella pe 30 Oct 2008, 14:15
    comentari

    EU SUNT COAFEZA SI ASTA SE POARTA SI SE CERE DRAGI MEI DACA NU VA PLACE TREABA VOASTRA INSEAMNA CA NU SUNTETI IN PAS CU MODA ,CAM RAR PE LA COAFOR,CU DRAG ELLA

    1
    0

  • Brasovean Melinda pe 18 Oct 2008, 17:50
    cumpar dvd de metodica coafurii

    Nr tel 0722495241 vreau sa cumpar dvd de invatarea cocurilor tunsorilor si vopsitului . va rog sa mi dati o adresa de unde pot cunpara toate astea As raspuns pe adresa de Email sau telefon

    0
    2

  • Rodica pe 18 Sep 2008, 22:00
    Frezuri

    Salutare as dori ceva nou,in sezonul toamna -iarna pe par scurt

    0
    1

  • rebeka pe 29 Iul 2008, 16:19
    coafuri

    sunt dragute dar numai pe parul drept

    1
    0

  • valentina pe 25 Iun 2008, 21:10
    coafiuri

    buna as dori sa-mi trimiteti galeria foto cu cele mai interesante coafiuri pentru petreceri

    0
    1

  • cristi pe 23 Iun 2008, 20:58
    frezuri

    nu-mi plac deloc aceste frezuri,sunt prea rebele shi nu manifesta personolitatea

    1
    0

  • IZABELA pe 9 Iun 2008, 12:36
    coafura

    te rog din suflet,arata-mi cateva coafuri pt domnisoara de onoare,am parul lung,pana la jumatatea spatelui,nu imi ignora mesajul,vreau sa le vad din profil,fata si spate pt k vreau sa-i arat stilistului meu ce coafura vreau,te rogggg.Astept raspuns

    0
    2

  • mihaela pe 12 Mai 2008, 12:25
    cu cat esti mai desuchiat, cu atat esti mai la moda

    cu cat esti mai desuchiat, cu atat esti mai la moda, ai lasa-ma ca imi vine rau , cind vad persoane publice care se schimonosesc in toate felurile numai ca... ''se poarta'' .... ma apuca nervii. Mai uitati-va fratilor si cum va sta , ca nu pe toata lumea avantajeaza astfel de frizuri.

    2
    0

  • ionela pe 22 Apr 2008, 17:23
    groazniceee , >:P

    frate dak asha ziceti voi k asha arata un star ma dezamagitzi bine in afara de prima coafura cea cu blond si brunet..in rest groaznic !!iar cele cu parul cretz ce fac???

    0
    1

  • Inna pe 14 Apr 2008, 22:25
    Frizuri

    Ati putea publica pls mai multe modele de frizuri vreau sa incer si eu una,am parul mediu spre lung,fruntea lata.In prezent am si breton.Astept raspunsбьыю

    0
    1

  • anonim pe 17 Feb 2008, 12:46
    coafiuri naspa

    nu-mi plac aceste coafuri nu aveti altele mai faine deorece eu ca star as vrea sa vad unele din care sa ma inspir .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod