Breton pe o parte

Ce tip de breton ţi se potriveşte în funcţie de forma feţei

Bretonul este cea mai la îndemână soluţie atunci când vrei să faci o schimbare de look fără a sacrifica lungimea părului.
Mai mult decât atât, acesta te ajută să îţi pui în valoare forma feţei, îţi face privirea să pară mai pătrunzătoare, îţi subţiază faţa şi îţi dă un aer tineresc. Bretonul se potriveşte oricărei tipologii, trebuie doar să ţii cont de forma feţei. 

De exemplu, bretonul lung purtat pe o parte arată uimitor pe faţa rotundă, deoarece creează iluzia unui chip mai puţin rotund. Pentru persoanele cu formă feţei pătrată se recomandă să se evite bretonul cu volum. În schimb, poţi opta pentru unul filat, moale care cade uşor pe frunte. 

De asemenea, foarte importat atunci când alegi acest look este să conştientizezi şi provocările lui: bretonul are nevoie de atenţie specială în ceea ce priveşte styling-ul şi va trebui să îi oferi o atenţie deosebită.
Specialiştii recomandă atunci când părul este încă ud, să se usuce cu foehnul mai întâi acesta. 

Bretonul tinde, de asemenea, să se îngraşe mai repede. Acest lucru se întâmplă în primul rând din cauza tipului de păr, dacă este gras. Dar şi dacă îl atingi mai mult. O altă cauză pot fi produsele pe care le foloseşti pe piele. 

Ca sfat pentru a evita acest lucru, folosiţi creme pentru ten mixt sau fond de ten tip pudră, decât un fond de ten lichid. 

Dacă ai părul subţire, sfatul stiliştilor este să fie uscat cu o perie rotundă astfel încât părul să nu mai cadă direct peste frunte. 
 

Fața pătrată 

Pentru faţa pătrată, Dudu Cumpăt, stilist în echipa Londa Professional, recomandă un breton lung, care îţi va rotunji chipul. Pentru a îmblânzi trăsăturile, optează pentru un breton filat. 

Fața ovală

Dacă ai faţa ovală alege orice tip de breton, orice lungime, formă şi greutate. Eşti o norocoasă, poţi experimenta ce tunsoare doreşti! 

Faţa în formă de inimă

Dacă ai faţa în formă de inimă atunci ai nevoie de o coafură care să echilibreze trăsăturile şi să îndulcească linia dură a bărbiei. Alege un breton într-o parte, dar tuns într-o linie cât mai rotundă, care să indulcească trăsăturile dure ale bărbiei. 
 

Fața rotundă 

Dacă ai faţă rotundă optează pentru un breton care să lungească puţin linia feţei, fie un breton filat într-o parte, fie unul foarte scurt. Bogdan Mirică, membru în echipa Londa Professional, recomandă să se evite bretonul lung deoarece nu va face altceva decât să accentueze şi mai mult forma feţei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod