Ce culori de păr se poartă în toamna 2020

Ce culori de păr se poartă în toamna 2020. 6 tendințe

Șuvițele blonde în tonuri calde, plasate pe un păr de culoare închisă, dar și nuanțele de șampanie rose sunt câteva dintre tendințele pentru colorarea părului în acest sezon
Într-o perioadă în care vizitele la salon sunt cât mai rare cu putință, cele mai multe femei își îndreaptă atenția către nuanțe de păr și stiluri pentru vopsirea părului care necesită cât mai puțină întreținere. Astfel au apărut trenduri care pun accent pe latura practică, dar fără să reducă partea estetică. Nuanțele ceva mai închise, cu șuvițe aurii care să ofere luminozitate, se anunță un trend major al acestui sezon. Specialiștii recomandă nuanțele calde în locul celor reci, fiind mai ușor de întreținut și oferind în același timp un plus de luminozitate pielii.

În prezent, recomandarea mea pentru orice client este să aleagă o culoare de păr ușor de întreținut, ceea ce înseamnă trecerea de la culorile permanente la cele semipermanente, sau baleiaj”, declară pentru popsugar.com colorista Karissa Schaudt. „Acestea sunt ușor de întreținut și nu se observă o delimitare clară între părul vopsit și cel crescut, ceea ce este esențial într-o perioadă în care vizitele la salon sunt mai rare”, adaugă specialista.

Citește și: 30 de tunsori pentru păr mediu inspirate de vedete


Anul acesta ne dorim culori care să facă cu grație tranziția la sezonul de toamnă, evitând tonurile foarte reci sau artificiale. Sunt cel mai dificil de purtat pe măsură ce pielea își pierde acea strălucire arămie pe care o avem vara.
Eu aș evita vopselele cu o bază albastră, așa cum sunt tonurile de gri sau de blond cenușiu. Sunt grozave pentru ședințe foto, cu machiajul potrivit, lumina perfectă și editări, dar sunt foarte dificil de purtat pe o piele naturală, fără machiaj
”, este de părere coloristul Rex Jimieson.

Iată ce culori de păr sunt în tendințe pentru toamna 2020:


Șuvițe aurii pe o bază naturalăAcest stil îmbină șuvițe de un blond auriu cu unele în tonuri delicate de cupru, având ca bază părul tău natural. Este foarte ușor de întreținut pentru că părul natural are de obicei un subton cald, sunt de părere specialiștii. „Să combini culori multiple, precum șaten și cupru, va arăta incredibil de natural”, spune Schaudt.

Nuanță șampanie roseNumit și „blond balerină”, acest ton este ideal pentru persoanele care au părul decolorat și vor un strop de culoare „Este un ton prețios de roz.
După ce părul este proaspăt decolorat și are un aspect alb pur, se amestecă un toner transparent cu foarte puțin pigment roz pentru a obține o nuanță translucidă de roz”, spune colorista.

Poți opta pentru acest look dacă ai multe fire de păr albe și vrei să renunți la vopsirea părului într-o culoare mai închisă, ce necesită retușuri constante.

Șaten ametistNuanțele subtile de mov sunt un alt trend major al acestui sezon. Movul este o culoare misterioasă care se potrivește perfect cu atmosfera de toamnă. Se poartă irizațiile subtile de mov pe un păr de culoare închisă. Este un look ușor de întreținut, ideal dacă îți dorești o nuanță de păr deosebită. „Nu este vorba despre roșu violet în stil Duran Duran, ci un ton subtil de violet pe nuanțele de șaten sau brunet, care vor crea un aspect bogat ce amintește de ciocolatiu. Movul este obținut din albastru și roșu, astfel că va arăta bine atât pe pielea cu subton cald, cât și pe cea cu subton rece”, spune specialista.

Ciocolatiu deschisO altă variantă a șuvițelor aurii, tonurile de ciocolatiu deschis combină tonurile de blond auriu, cu cele de caramel și cupru.
Se înscrie în familia nuanțelor calde de șaten. „Acest look adaugă subtonuri aurii părului șaten și îl va face să pară sănătos și să reflecte mai multă lumină”, declară Schaudt.

Blond decolorat de soareAcest trend este pentru blondele care nu vor să-și piardă blondul, în ciuda vizitelor mai rare la salon. „Cere-i hairstilistului tău să adauge șuvițe deschise care să încadreze chipul și șuvițe puțin mai închise în partea de sus a capului. Va crea iluzia unui păr decolorat natural de soare”, recomandă colorista. 

Negru espressoCu cât sunt mai strălucitoare, cu atât mai bine. Aceasta pare să fie regula de bază în ceea ce privește culorile de păr închise, potrivit specialiștilor. Nuanța de negru espresso, care amintește de tonurile calde ale unei cafele tari, este una dintre opțiunile pe care să le iei în calcul dacă vrei să ascunzi părul deteriorat din timpul verii.
Coloriștii recomandă să alegi o vopsea semipermanentă, dacă nu ești pregătită să-ți schimbi radical nuanța.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod