Ce culori de păr se poartă în această iarnă

Ce culori de păr se poartă în această iarnă

Dacă vrei să întâmpini noul sezon cu o schimbare interesantă de look, o nouă culoare a părului este opțiunea perfectă. Iată ce stiluri și nuanțe se poartă în iarna 2017

Blond rose

Blondul platinat, cu o tentă de roz, pare să fie următorul nivel după părul în nuanțe pastelate de roz care a dominat vara anului 2017. În această iarnă, tonurile subtile aplicate pe un păr platinat înlocuiesc nuanțele intense. Acest trend a fost deja adoptat de staruri, printre care actrițele Hilary Duff și Elle Fanning, dar și de starleta Kylie Jenner, un adevărat cameleon când vine vorba de schimbarea culorii părului.



Roșcat teracotă

Nuanța de roșcat vedetă a acestui sezon este complet diferită de roșul intens la care probabil că te gândești atunci când auzi cuvântul "roșcat". Este un ton mult mai natural, numit roșcat teracotă, pentru că se aseamăna cu nuanța de lut roșu ars al teracotei.
Printre vedetele care poartă această nuanță interesantă și originală se numără actrița Amandla Stenberg, vedeta din seria "Hunger Games" și fashionista Sarah Snyder. Dacă vrei să încerci acest look, dar vrei un ton natural, atunci poți încerca un castaniu precum cel purtat de modelul Kate Mara.



Ciocolatiu ombre

Stilul ombre este asociat de obicei cu vârfurile blonde. Dar starurile au adoptat o nouă variantă ombre, în culori închise. Rădăcinile sunt păstrate în tonuri închise de brunet, pentru ca pe lungime să se decoloreze subtil în nuanțe calde de ciocolatiu.
Diferența este una aparent insesizabilă, dar efecul este unul care îndulcește trăsăturile și oferă luminozitate chipului. Vedete precum Priyanka Chopra sau Salma Hayek au adoptat stilul ciocolatiu ombre.


Blond decolorat de soare

Nu te-ai aștepta ca un stil inspirat de vară și vacanța la malul mării să se numere printre tendințele acestei ierni. Dar blondul de tip surfer, care imită efectul decolorant al razelor soarelui asupra părului este fără îndoială un trend major pentru iarna 2017.
A putut fi observat în cadrul prezentărilor de modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2017, iar unele vedete, printre care actrițele Emilia Clarke sau Blake Lively l-au adoptat deja.



Negru natural

Din ce în ce mai multe vedete experimentează un look pe care avem rar ocazia de a-l vedea. Este vorba despre culoarea naturală a părului, în special în cazul celor care au părul negru în mod natural, precum Shay Mitchell, Rihanna sau Diane Guerrero. Comparativ cu negrul intens al anului trecut, acest trend este mult mai blând cu trăsăturile, fiind potrivit pentru orice tip de piele.


Foto: elle.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod