Ce coafuri să porți pe caniculă. 20 de idei

Ce faci când îți este cald? Îți prinzi părul la spate! Dar există opțiuni mai bune de atât pentru a te coafa în zilele foarte călduroase
Iată câteva stiluri de coafuri pe care să le încerci pe caniculă:

Cocurile înalte

O soluție simplă pentru zilele foarte călduroase este aceea de a-ți prinde părul într-un coc. Are atât de multe avantaje îcât nu degeaba este o coafură preferată pe timpul verii de cele mai multe femei cu părul mediu sau lung. Iar cocul înalt și lejer este opțiunea perfectă. Vei avea întreaga zi părul strâns, astfel încât să nu îți țină cald, dar în același timp ai un look modern și relaxat.

Coafurile cu eșarfă

Când te afli în vacanță, și nu numai, o coafură lejeră care include o eșarfă te va ajuta să arăți impecabil și în același timp să-ți protejezi părul și capul de razele ultraviolete. Este un accesoriu versatil, simplu de inclus în coafurile de vară.
Poți lega un coc înalt cu o eșarfă, pentru a crea iluzia de volum, dar mai poți lega eșarfa pe cap, asemenea unei bentițe, pentru a te proteja de căldură.

Împletiturile strânse

Temperaturile ridicate te fac de multe ori să-ți dorești să te fi tuns foarte scurt. Dar cum renunțăm cu greu la părul nostru după ce așteptăm ani la rândul să crească, există și alte variante care nu sunt atât de radicale. O coafură care îți va oferi aceeași senzație ca și cum ai avea părul scurt este împletitura strânsă pe cap, care urmează rădăcina firelor de păr.
Este soluția care îți permite să uiți pentru o vreme că ai părul lung, ceea ce este ideal pentru zilele caniculare.

Cozile împletite

Și cozile împletite  sunt la fel de utile în zilele fierbinți de vară. Împletitura clasică, în trei, este foarte ușor și rapid de realizat, fiind varintă perfectă pentru diminețile în care nu ai timp să-ți faci o coafură complicată. Poți opta pentru împletitura în trei, dar și pentru stilul coadă de pește. Avantajul cozilor împletite este acela că îți mențin părul strâns întreaga zi și sunt foarte rezistente.
De fapt, cu cât sunt mai lejere și cu un aspect răvășit, cu atât mai bine.

Coada înaltă

Există opțiuni mai bune de a te coafa în zilele foarte călduroase decât o coadă simplă prinsă la spate. Cozile înalte, care lasă spațiu între păr și ceafă sunt în primul rând mult mai practice. Pe de altă parte, este mai simplu să le oferi un accent deosebit, care îți transformă lookul dintr-unul banal, într-unul deosebit. De exemplu, poți împleti o coadă la ceafă, pe care să o integrezi apoi în coada prinsă sus. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Silvia pe 12 Iul 2017, 12:05
    A venit vara

    Super util articolul!

    0
    0

  • Stamate Georgeta pe 12 Iul 2017, 11:48
    Super articol

    Acest articol este ff util si ne inspira in realizarea coafurilor de vara!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod