20 de coafuri perfecte pentru plajă

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Ai ales cu grijă costumul de baie, ţi-ai pregătit accesoriile, dar te-ai gândit ce coafuri vei purta în această vară pe plajă? Descoperă 20 de idei

Cocul răvășit

Știi acel tip de coc înalt pe care ți-l faci înainte de a intra sub duș când nu vrei să te uzi pe păr? Ei bine, este o vriantă excelentă de coafură pentru plajă. Nu numai că îți protejează părul de apa sărată a mării, de apa cu clor din piscină și de razele ultraviolete, dar este un stil în tendințe. Cocurile voluminoase, cu aspect neglijent, sunt în trend deja de câțiva ani.

Părul prins cu eșarfă

O eșarfă frumos colorată devine un accesoriu perfec pentru coafura de plajă. Îți protejează părul și capul de razele UV și de căldură, dar te ajută și să creezi o coafură interesantă, cu un aer retro șic. 

Două cozi împletite

Cunoscută drept coafura "boxer", datorită femeilor care practică acest sport și care poartă adesea două cozi împletite de la nivelul rădăcinilor, acest stil este ideal și pentru zilele fierbinți petrecute la plajă. Este o metodă eficientă de a-ți prinde perfect părul astfel încât să nu îți țină de cald sau să te încurce atunci când înoți.

Împletiturile boho

Așa cum le spune și numele, sunt inspirate de stilul boho chic lejer și romantic. Cozile subțiri împletite se potrivesc de minune cu buclele lejere și naturale pe care le obții de obicei după ce îți uzi părul cu apa sărată de mare. 


Jumătate prins, jumătate liber

Aceasta este o coafură de top în tendințele acestui an. O poți realiza în câteva minute, fiind foarte simplă, dar de efect.
Prinde părul din zona de creștet într-o coadă subțire și lasă restul părului liber. Partea prinsă pote fi împletită, pentru un rezultat cu aspect romantic și feminin, dar o poți răsuci într-un coc, obținând astfel o coafură în tendițe vara aceasta.

Împletitură lejeră coadă de pește

O altă împletitură care se asortează de minune cu zilele petrecute la plajă este coada de pește. Te ajută să obții un look boho romantic, dar și să-ți protejezi părul de soare. După ce ai împletit părul în acest stil, trage ușor de marginile cozii și folosește o coadă subțire de pieptene pentru a o lărgi.
Îi vei mări în acest fel volumul, iar părul tău va părea mai des.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod