Ce accesorii alegem pentru par?

Chiar daca tendintele in materie de coafura ale aceste veri ne recomanda sa adoptam un stil cat mai lejer si natural, aceasta nu inseamna ca ar trebui sa renuntam la accesorii. Nici pe departe. Accesoriile pe care ni le propun stilistii pentru sezonul actual sunt pe cat de atractive si... percutante, pe atat de simple. Nu uita sa alegi doar cate una, pe rand, si sa-ti adaptezi tinuta vestimentara in functie de acest aspect. In rest... cale libera imaginatiei!

  • Pentru o infatisare nostima si jucausa, dar, in acelasi timp, feminina, alege sepcile baietesti si prinde-ti parul intr-o coada simpla.
    Cozorocul nu trebuie sa fie prea mare, pentru ca nu vrei fii incognito, nu-i asa? Daca nu stii pentru ce culoare sa optezi, orienteaza-te in functie de nuanta ochilor (vrei sa-ti evidentiezi privirea, nu-i asa?), dar ai grija si la vestimentatie. Bineinteles, vei alege o tinuta sport, cat mai lejera.


  • Esarfe. Ma refer, in primul rand, la situatiile cand vrei sa-ti prinzi parul in coada, insa nu numai atunci poti recurge la feminele esarfe. De exemplu, poti folosi o esarfa subtire si ingusta, de matase, pentru a-ti prinde parul deasupra fruntii, iar cele doua capete vor fi lasate libere pe spate.
    Tine cont de faptul ca esarfa devine principalul tau accesoriu, asa incat evita bijuteriile masive si nu adopta o vestimentatie cu imprimeuri (alb complet ar fi atat de sexy... asortand o esarfa rosie sau albastra!).


  • Micile clipsuri. Bine-bine, iti dai seama ca nu vorbim de cele cu Mickey Mouse, ci de clamele mici, din material plastic sau metalic, transparente sau mate si cat mai viu colorate, pe care le poti folosi pentru a "disciplina" suvitele rebele. Vei avea o infatisare cat se poate de atractiva: aceea de femeie-copil...


  • Bandanele. Ultimele, dar, cu siguranta, nu si cele din urma. Sunt considerate o revelatie absoluta in materie de accesorii pentru coafura. Arata foarte bine daca ai parul lung, insa aceasta nu inseamna ca parul scurt ar reprezenta vreun impediment. Uite si un pont: pune-ti bandana imedia dupa ce te-ai spalat pe cap, cand parul este inca ud, pentru a te asigura ca are stabilitate si nu aluneca.




  •  

    Comentarii (1)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • andrada pe 6 Sep 2008, 21:48
      fetele

      la fete care coafaru pt par e la moda?

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod