Botoxul vindecă părul deteriorat, ars și uscat! Testat și recomandat de vedetele din showbiz

Îngrijirea părului a devenit în zilele noastre o preocupare serioasă atât pentru doamne, domnișoare cât și pentru domni.

Vârsta, factorii externi și o serie de obiceiuri intrate în ritualul cotidian cum ar fi decolorarea, folosirea fixativelor, a plăcii de întins părul, chiar mersul la piscină (apa din bazine conține dezinfectanți și coloranți) contribuie încet dar sigur la degradarea podoabei capilare.


Un tratament revoluționar permite acum rejuvenarea părului și menținerea calităților sale. Este vorba despre tratamentul Kashmir Hair Botox, propus de centrul pentru sănătatea părului Yofi Hair Academy, recent premiat la Gala Performanței și Excelenței 2017. Timp de 5 zile, acest tratament beneficiază de reduceri excepționale la Yofi Hair Academy: 150 lei pentru păr scurt, 200 pentru păr mediu și 250 lei pentru păr lung, prețurile pentru acest tratament fiind în mod normal duble.

Multă lume asociază imediat termenul de botox cu injectările cosmetice cu toxină botulinică, folosite pentru estomparea ridurilor. Însă nu este vorba nici de ace nici de ințepături. Botoxul de păr este o procedură inovatoare ce redă părului calitățile pierdute în timp.

Kashmir Hair Botox reconstruiește firul de păr degradat din interior, îl „îmbracă” într-o peliculă de silicon, îl încarcă instant cu necesarul de proteine pe care acesta le pierde în mod firesc. Această „nouă haină” oferă părului aceea greutate, un plus de volum, în urma tratamemntului 60% din rezultat fiind și un aspect de îndreptare. Tratamentul #KashmirHairBotox are un efect imediat și în acest sens putem menționa că firul de păr nu se mai rupe, nu mai întâlnim acele vârfuri despicate, dispare senzația de păr tocit, uscat, fără volum și fără direcție, nu mai apare acel atât de deranjant aspect de mătură. Părul devine puternic, strălucitor, flexibil și ușor de coafat. În plus Kashmir Hair Botox previne căderea părului și acesta este mai protejat de factorii externi.


O serie de persoane publice ale căror coafuri sunt ireproșabile și mereu admirate au apelat la Kashmir Hair Botox. Printre ele le putem menționa pe Alina Laufer, Monica Roșu, Adina Buzatu, bloggerița Carmen Grebenișan, Catrinel Sandu, Diana Dumitrescu, Nadir, Adriana Bahmuțeanu, Julia Jianu sau Bianca Ioniță.

Vă așteptăm și pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/Yofi-Hair-Academy-1644571639148042/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod