Bobul lung. Cea mai în vogă tunsoare de la Hollywood

Unele tendințe declanșate de vedete au viață scurtă. Dar tunsoarea bob lung, cu vârfuri tăiate perfect drept, este un trend care rezistă deja de câțiva ani.
Starurile de la Hollywood o poartă în continuare, iar motivul este unul simplu: această tunsoare arată extrem de bine pe orice tip de păr! 

Elementul definitoriu al unei astfel de tunsori este dat de vârfurile tăiate drept, "bont", spre deosebire de stilul alungit și subțiat care ne este foarte cunoscut. Iar rezultatul este un păr cu mai mult volum și efectul vizual de șuvițe dese și groase. Nu este de mirare că atât de multe staruri au optat pentru acest look. Descoperă câteva dintre vedetele care poartă bobul lung cu vârfuri drepte:


Vanessa Hudgens

Actrița Vanessa Hudgens a optat pentru un bob drept cu volum în zona de creștet, obținut prin simpla mutare a părului pe partea dreaptă.



Kim Kardashian

După ce îți decolorezi părul pentru a obține un blond platinat, precum Kim Kardashian, este inevitabil ca părul tău să nu se deterioreze. Tunsoarea care reușește să reducă drastic acest efect este bobul drept, care elimină vârfurile afectate și îi conferă părului un aspect sănătos.



Rihanna

Dacă părul tău este des și gros în mod natural, stilistul ar putea să taie șuvițe drepte pe interior, astfel încât șuvițele de la exterior să rămână lungi. În acest mod este eliminat volumul excesiv.



Bella Hadid

O altă opțiune este aceea de a lăsa colțurile din față mai lungi pentru a-i oferi bobului drept un aer șic, sofisticat. Este o tunsoare foarte ușor de întreținut și se potrivește de minune părului drept în mod natural.



Jenna Dewan Tatum

În cazul în care ai încercat stilul ombre, iar vârfurile tale au fost decolorate des, un bob lung cu vârfuri drepte este tunsoarea perfectă pentru a elimina zonele deteriorate. Un exemplu în acest sens este actrița Jenna Dewan Tatum.



Khloe Kardashian

Tunsoarea bob lung este potrivită și dacă părul tău este ondulat. Dar în acest caz, specialiștii citați de glamour.com recomandă șuvițele tăiate inegal, care vor oferi un volum uniform buclelor tale.
Dacă optezi pentru tunsoarea perfect dreaptă, te-ai putea confrunta cu efectul de triunghi, cu mai mult volum în zona vârfurilor.



Lorde

Această tunsoare arată excelent pe părul ușor ondulat în mod natural. Vârfurile drepte creează efectul de volum, așa cum se poate observa și în cazul cântăreței Lorde, care poartă un bob lung drept.



Kendall Jenner

Este un motiv pentru care această tunsoare poate fi observată în special în cazul vedetelor cu părul subțire, ușor ondulat. Vârfurile tăiate drept adaugă un plus de volum părului fin și creează efectul de păr des și gros.



Olivia Culpo

Dacă ai senzația că această tunsoare îți va reduce opțiunile în ceea ce privește coafurile pentru ocazii speciale, nu ai de ce să-ți faci griji. Așa cum o demonstrează modelul Olivia Culpo, o cărare dreaptă pe o parte și câteva agrafe în dreptul urechii îți oferă un look modern și elegant.

 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod