Bobul inversat, tunsoarea în tendințe pentru 2021

Dacă ai decis să te tunzi scurt anul acesta, atunci ar trebui să iei în calcul una dintre cele mai populare tunsori bob ale momentului.
Tunsorile bob se potrivesc oricui și sunt atât de variante încât este imposibil să nu găsești un stil care să ți se potrivească. 

Trebuie să decizi în ceea ce privește lungimea, unghiul, șuvițele în scări sau dacă vrei sau nu breton. De asemenea, trebuie să iei în calcul tipul tău de păr, textura și stilul personal înainte de a adopta un nou look.

Bobul drept, cu vârfuri tăiate la aceeași lungime, este în tendințe de mult timp și pare să se mențină în continuare.
Dar dacă te-ai plictisit să porți tot părul într-o singură lungime, atunci ar trebui să încerci bobul inversat, o altă tunsoare în trend pentru anul acesta. 

Citește și: Cele mai frumoase tunsori în scări. 40 de idei din care să te inspiri


Recunoscut pentru forma sa unghiulară și șuvițe mai lungi în față și mai scurte în spate, bobul inversat îi poate oferi tunsorii tale scurte un suflu nou de prospețime. Există în numeroase variante, de la bobul cu cărare pe mijloc, cu o cărare adâncă pe o parte, cu breton sau în variantele pentru păr creț și ondulat care sunt foarte populare în prezent. 

Descoperă în galerie 20 de idei din care să te inspiri pentru un bob inversat în tendințe.




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod