8 culori de păr care se poartă în primăvara 2017

8 culori de păr care se poartă în primăvara 2017

Un nou sezon înseamnă de multe ori și o schimbare de look. Dacă vrei să te vopsești și nu știi ce să alegi, optează pentru una dintre aceste nuanțe în tendințe.

Șaten ciocolatiu

Nuanțele închise de șaten se află printre cele mai importante trenduri pentru această primăvară. Un șaten cu accente de ciocolatiu va îndulci trăsăturile, fiind alegerea potrivită indiferent de tonul pielii tale.


Blond "căpșună"

Numit și bloranj, acest tip de blond este vedeta sezonului. Este un blond auriu cu tente delicate de oranj. Pentru că are subtonuri calde, această culoare oferă luminozitatea chipului.


Roșcat cupru

Roșcatul cupru se va număra printre cele mai dorite nuanțe de păr ale primăverii 2017. Vedetele sunt cele care au dat deja tonul acestui trend.
Este o culoare luminoasă, intensă, ce se potrivește cel mai bine femeilor care au pielea deschisă la culoare.


Blond auriu cu șuvițe deschise

Blondul va fi întotdeauna la modă. Dar dacă ești blondă și îți dorești ceva nou, încearcă blondul auriu, cu șuvițe într-o nuanță mai deschisă, care să-ți încadreze chipul, dar și vârfuri cu un ton mai deschise decât lungimea. 


Blond miere

Nici blond, nici șaten, această culoare pare foarte naturală și se potrivește oricui. Există numeroase variante de blond miere, dar pentru sezonul de primăvară 2017 specialiștii recomandă o nuanță uniformă de blond miere.
De asemenea, dacă îți plac culorile închise, poți încerca o nuanță de caramel.


Contrast delicat

Rădăcinile în tonuri închise și accentele de culoare pe lungime rămân în continuare extrem de populare. Dar singura diferență față de anul trecut este diminuarea contrastului. Trecerea dintre două nuanțe diferite se va face subtil.


Blond natural

Imitarea cât mai fidelă a nunațelor de blond natural este un alt trend important al acestei primăveri. Rădăcinile în aceeași culoare cu lungimea sunt foarte importante pentru ca rezultatul să fie un blond cu aspect natural.


Blond platinat

Dacă vrei să ieși în evidență, blondul platinat foarte deschis este trendul care ți se potrivește cel mai bine în primăvara 2017. Nu este un look ușor de obținut și nu se potrivește oricui, ceea ce îl face și mai interesant.


Foto: elle.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod