5 tendințe din 2017 pentru părul tău. Află ce se poartă

Nuanțele închise de ciocolatiu și tunsorile cu breton gros pentru părul lung sunt două dintre trendurile majore ale acestui an
Descoperă stilurile în tendințe pentru 2017:

Bronde

De câțiva ani, stilul bronde se menține puternic în topul celor mai dorite tehnici de colorare a părului. Acesta presupune îmbinarea unor nuanțe de maroniu cu blond pentru a obține impresia de păr decolorat în mod natural de soare. Dar în 2017, rădăcinile mai închise, care lasă impresia de păr natural, vin să ofere un plus de prospețime stilului bronde.


Nuanțele închise de șaten și ciocolatiu

Șatenul și ciocolatiul închis vor fi cu siguranță vedetele în materie de colorare a părulu în acest an. Staruri precum Kendall Jenner sau Bella Hadid demonstrează ce intensitate au aceste nuanțe și cât de bine reușesc să ofere un look misterios și sexy. 



Părul lung cu breton gros

Pentru această tunsoare contează foarte mult efectul final, care trebuie să fie unul cât mai natural. Nu este vorba despre bretonul perfect drept, ci despre unul gros, tuns aparent neglijent.
Jessica Biel și Selena Gomez sunt exemple de urmat din acest punct de vedere.

Tunsori medii, cu efect răvășit

Părul mediu și buclele cu aspect dezordonat se potrivesc perfect împreună anul acesta. Tunsorile care pun foarte bine în valoare acest stil sunt cele în scări, dar cu vârfuri tăiate grosier, fiind o evoluție firească a boburilor care au fost în tendințe anul trecut. Actrița Jennifer Lawrence demonstrează evoluția interesantă a acestei coafuri.


Cărarea adâncă pe o parte

Deși se potrivește oricărei lungimi de păr, cărarea pe o parte, plasată cât ma jos, este perfectă pentru a pune în valoare tunsorile scurte, așa cum o demonstrează și stilul ales de actrița Scarlett Johansson.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod