ulei de argan

5 motive pentru care să foloseşti ulei de argan pentru păr

Din fericire, în ultima perioadă am început tot mai mult să apreciem avantajele pe care le au ingredientele naturale pentru îngrijirea cosițelor noastre, dar și a pielii și a unghiilor. Dacă produsele cosmetice de pe piață sunt pline de chimicale, nu este cazul cu uleiul de argan pentru păr.
Vezi mai jos care sunt super avantajele sale, descoperă câteva rețete naturiste care vor face minuni pentru sănătatea cosițelor tale, dar și câteva dintre produsele de încercat de pe piață!

De ce să folosești ulei de argan pentru păr?


Atunci când te gândești la uleiul de argan, mintea ta ajunge automat la avantajele pe care le deține în îngrijirea pielii? Acest ingredient natural este magic și pentru păr. Fiind extrem de bogat în vitamine, antioxidanți și minerale, uleiul de argan hrănește și poate repara firul deteriorat în profunzime.

Remarcându-se în principal grație compoziției bogate în vitamina E, uleiul de argan realizează adevărate minuni pentru podoaba noastră capilară.
Experții insistă să nu îl folosești dacă îți cade părul; în rest, motivele de a-l utiliza nu îți lipsesc.

Iată cinci dintre cele mai importante argumente pentru a folosi ulei de argan pentru părul tău! Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod