4 serumuri pentru creșterea părului care chiar funcționează

Părul lung, des și lucios este visul oricărei femei, dar odată cu înaintarea în vârstă sau în perioadele stresante căderea accentuată a părului este o realitate. Dar nu e cazul să te îngrijorezi – există soluții.
Atunci cand simti ca pierzi mai multe fire de par decat ar fi normal, trebuie sa iei mai intai in calcul cauzele interne. Ai fost mai stresata decat de obicei? Ai o dieta saraca in nutrienti? Suferi de dezechilibre hormonale? Caderea parului este puternic influentata de acesti factori mai greu de controlat, asa ca fa-ti analizele anuale si vezi daca suferi de un deficit de vitamine si minerale sau de un dezechilibru hormonal.

Daca stresul este cel care-ti cauzeaza caderea parului, acorda mai multa atentie odihnei si relaxarii, prin activitati care te ajuta sa te deconectezi de la problemele zilnice (sport, meditatie, o carte buna, o iesire cu prietenele).

In perioadele in care m-am confruntat cu aceasta problema, am incercat in primul rand sampoane pentru cresterea parului si chiar am gasit unele care au functionat.
Dar realitatea e ca oricat de comod ar fi de aplicat, acestea nu aduc rezultate la fel de impresionante precum un serum care se absorbe la nivelul scalpului.

Sampoanele au o actiune superficiala de stimulare a circulatiei la nivelul scalpului, in timp ce serumurile contin peptide, vitamine si alte substante care stimuleaza foliculii de par si ajuta vizibil la cresterea si regenerarea acestuia. 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod