3 tratamente pentru vârfuri despicate pe care poți să le prepari acasă

Orice tip de păr se confruntă cu vârfuri despicate la un moment dat. Ajută-ți podoaba capilară să-și păstreze frumusețea și vitalitatea, folosind aceste tratamente naturiste.
Sigur ca cea mai simpla solutie pentru parul degradat este foarfeca. Tunderea varfurilor macar o data la 2-3 luni este foarte sanatoasa pentru parul tau, plus ca ii confera un aspect fresh, regenerat. Insa nu e atat de usor sa renunti la lungime, mai ales daca ai visat dintotdeauna sa ai par lung. In acest caz, apeleaza la remediile naturiste care pot trata parul uscat si, mai ales, pot preveni ruperea si degradarea acestuia.

Ingredientele naturale, precum uleiul de masline, uleiul de cocos, vitamina E sau chiar avocado sunt usor de gasit in bucataria ta si pot face minuni pentru podoaba capilara.
Iata, care sunt, potrivit celor de la Byrdie, mastile naturale care previn varfurile despicate si imbunatatesc aspectul parului degradat.
Ulei de cocos pentru hidratare si stralucire

Beneficiile uleiului de cocos nu mai sunt un secret. Acesta este intens hidratant, are proprietati antioxidante si ii reda pielii stralucirea si catifelarea. El actioneaza foarte bine si ca hidratant pentru firul de par, deoarece poate penetra foarte bine cuticula, astfel incat sa repare in profunzime. Vei obtine un par mai sanatos si mai stralucitor.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod