25 de femei care i-au lăsat pe stiliști să le aleagă noul look. Nu au regretat!

Ai avea curajul să mergi la un salon de înfrumusețare și să-l lași pe hairstilist să aleagă singur noua ta tunsoare sau culoare de păr?
Uneori este bine să faci asta, dacă ar fi să judecăm după rezultatele obținute de două specialiste în schimbări de look.

Oxana Trunova, un makeup artist renumit în Rusia, și hairstilista Olga Tarasova sunt „zânele moderne” care le ajută pe femei să-și recapete încrederea în sine prin transformări de look. 

Cele două specialiste au demarat proiectul „Blind Transformation” în cadrul căruia clientele lor văd numai rezultatul final, fără să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește tunsoarea sau culoarea părului.
Le-au trecut pragul o mulțime de cliente care au avut curajul să se lase complet pe mâna lor, pentru ca la final să fie uimite de rezultatele spectaculoase. 

Citește și: Cele mai frumoase tunsori bob cu vârfuri drepte. 60 de idei pentru un nou look


Oxana și Olga fac câteva cercetări înainte de a decide cum va arăta o clientă, bazându-se adesea pe detalii care țin de personalitatea și profesia clientei, dar mai ales de trăsăturile chipului, nuanța pielii și a ochilor sau structura părului.

De multe ori, ceea ce ne dorim pentru noi înșine nu este întotdeauna și ceea ce ni se potrivește cel mai bine, de aceea ochiul critic al unui specialist poate lua o decizie mai bună dacă avem curajul să facem un salt în necunoscut. Aceste femei au avut și nu au regretat rezultatul. 

Descoperă în galerie 25 de imagini înainte și după cu schimbări de look impresionante.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod